Gün Doğmadan Önce
4,3

Tolgakocak
Tolgakocak

5 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
cok beğendim aralarındaki uyumlarını iyiydi bence özellikle kafedeki telefonla konusuyormuş gibi yaptıkları sahne cok tatlıydı her sahnesi ayrı güzeldi hic sıkılmadım hatta ne zaman bittiği anlamadım diyebilirim tabi diyologtan ibaret olmasına rağmen sevdim 10/8
TEK T
TEK T

14 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Tesadüfen bir karşılaşmanın sonrasında uzun uzun diyaloglar, romantize edilmiş sahneler ve mükemmel çekim açılarıyla bir başyapıt diyebiliriz. Bir o kadar da güzel dramatik finaliyle izleyenleri ekranlara büyüleyen bir şaheser. 10/10
Ahmet B.
Ahmet B.

10 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi, kesinlikle izlenmeli. Diyaloglar şahsen sıkıcı değil. Hatta çoğu sahnede insan kendisini buluyor diyebilirim.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

7 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Muhteşem. Beklediğimden çok çok iyi. Filmi sayfalarca övebilirim. Oyuncuları, atmosferi, Viyana'yı, senaryoyu, müzikleri, merkezdeki fikri...Filmin içine girebilenler için çok derin bir felsefe teşkil ediyor bana kalırsa. Mutlaka izlenmesi ve hissedilmesi gereken bir film. Ethan Hawke ve Julie Delpy inanılmazlar. Bittikten sonra bir süre kendinize gelemiyorsunuz.
deckard76
deckard76

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çekilmiş en romantik şiirsel hoş aşk filmi olduğu kesin.Ethan ve Julie çok çekici uyumlu ve göz kamaştırıcılar.Dört dörtlük.10/10
Esteban-2
Esteban-2

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film aksiyon severlere göre değil. Su gibi akıp giden diyalogları var.Şiir roman daha doğrusu edebiyat merakınız varsa bu film tam size göre.Devamını da izlemek lazım10/10
dersimliya
dersimliya

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim hiç sıkmıyo dakikalar nasıl geçiyo anlamıyorumm okadaar içtenkiii çoook ama çoook güzelll oynamışlarrr
buludag89
buludag89

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film. çok doğal. filmi izlerken kendinizi yerine koymamak elde değil...
maviekim
maviekim

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim.before sunseti izlemiştim önce sonra sunrise keşfettim.ethan hawkeın bakışları,julie delpynin sempatikliği, oyunculuklar,diyaloglar,viyana herşey çok güzeldi.
rosein
rosein

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Before Sunsetten sonra Before Sunriseı izledim gerçekten mükemmel doğal sadece olması gerektiği gibi olduğu kadar
mehtap6
mehtap6

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Flm o kadar harikakii :)bütün film diyaloglardan oluşuyor ama okdr hoş ve dogal alatılmışkii zaten cogu yerdee yaa cok hoş demekten kendinizi alamıyorsunuz.. oyunculuk cok harika,sizi direk alıp başka yerlere götürebiliyor.mutlaka izlenmeliii..
muhit15
muhit15

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar benim seyrettigim en muhtesem ask filmlerinden birisi.onemli olan kadronun genisligi degil .senaryonun ve oyuncularin o aski bize hissettirebilmesi ki bu film bunu en iyi yapan filmlerden. begenmemek etkilenmemek imkansiz.nekadar zorda olsa ,keske bende boyle bir ask yasasam dedirtiyor. kesinlikle izleyinnnnn....
nightmareato
nightmareato

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika.. siddetle tavsiye edilir
beck31
beck31

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu film herseyiyle 10 puani hak ediyor.İzledigim en mukemmel ask filmlerinden biridir.Devami niteliginde cekilen Before Sunset de mukemmeldir.Unutulmaz bir film.
recep-gorhan
recep-gorhan

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
açıkcası bu kadar kaliteli oyunculukların süper olduğu izlerken insanın başka dünyalara daldığı ve hiç sıkılmadan izlediği bi film daha olamaz bence dahada yüksek puan almalı en azından 9 puanı mutlaka geçmeli bu film izlemeyen varsa tavsiye ederim kazançlı çıkan siz olursunuz...