Peter Jackson’ın tüm kırpmalarına rağmen sahip olduğu büyüyü yitirmeyen bir film.Serinin en karanlık bölümü.Özellikle Gandalf’ın Miğfer Dibi’ne iniş sahnesi harika.
Serinin bu ikinci filminde kahramanlarımızın amansız mücadelesi hız kazanıyor. Bu bölümde Gollum karakterine dikkat edin. Onun oynanışı, canlandırılması çok başarılı. İnsanların yaptığı Miğfer dibi savunması akıllarda kalıyor. Dramatik ve kahramanca. Yürüyen ağaçların insanlara verdiği çevreci mesajları kaçırmayın. Bu müthiş üçlemenin en az birincisi kadar başarılı bu devam filmini kaçırmayın.
migfer dibi savasına hayran kaldım...ama kalede bulunan cocukların da eline kılıc verip savasa gondermeleri biraz sırıtıyordu...ama cok guzel bi film...
muhteşem bi film.en sonda miyferdibi savaşını her izlediğimde kendimden geçiyorum.böyle muhteşem bi film yapanlara teşekkür ediyorum.bence bu film kralım dönüşünden daha güzel