Mert H
1.623 değerlendirmeler
6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Arandığında bulunabilecek bir sürü kusur içermesine rağmen muhteşem bir filmdi. Dövüş sahnelerinden savunma sahnelerine kadar hikayenin genelinde mantık hatası aramadığınızda enfes bir seyir keyfi yaşadığınız 3 saat (birkaç versiyonundaki sahnelerle bu daha da ileriye gidiyor) izleyeceksiniz. Birçok kişiden ayrı olarak ilk filmden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
insanı sinemaya aşık eden sevdiren başyapıtların gelemsi dileğiyle bu film 10/10 hakediyor. miğfer dibi savaşını hatırlamayan gandalfın tepeden yükselişini görmeyen kalmasın ben hala evimde arkadaşalrla yüzüklerin efendisi günü adı altında seriyi ard arda izliyoruz. katılmak isteyen mesaj atsın yada zafer_calayoglu72@hotmail.com adresimi eklesin
başyapıt seriye tekrar başladım uzun süre olmuş başlamayalı frodo aragorn legolas gimlinin yanında ayrılıp gondora sam ile birlikte [spoiler] yüzüğü yok etmeye gidiyorlar gollum da peşlerine takılıyor gollum onlara rehberlik edip onları gondora götüyor ama yüzükten vazgeçmiyor frodo da yüzüğün büyüsüne kapılmaya başlıyor yakın dostu samden süphe duymaya başlıyacak gollumda onları kandıracak kıymetlimiss miğferdibi kuşatmasına en iyi sahneyi elfler ve 5.günün şafağında roharrim ile gelen gandalf sayesinde kırıyorlar 10/10 babalar oğullarını gömmeli Kızıl bir güneş doğuyor. Dün gece kan dökülmüş.