Filimin basinda puanına bakmasam kesinlikle bu filmi bitirmezdim siz siz olun sakin izlemeyim sırf puan düşsün diye yorum yapyom jim olmasa 2 bile vermezdim
bu filmin bu kadar yüksek puanlarda seyretmesine çok şaşırdım. Jim carreyin olağanüstü oyunculuğu dışında asla bu puanı haketmeyen bir yapım. Filmin doğru düzgün sonucu bile yok 5/10
'Bir erkeğin, sevdiği kadını unutmamak için onu çocukluk hatıralarının arasına saklamaya çalışması bile Sil Baştanın dünyanın en güzel filmlerinden biri olmasını yeterli kılıyor...' Film gerçekten izlenmesi gereken bir yapım... Belki hayatın anlamını öğretmez ama yaptığımız hataları kafamızdan sildirsek bile tekrar aynı hatayı yapmayacağımız nereden belli? Sonuçta siz her zaman sizsinizdir, bunu hiçbirşey değiştirmez.. Filmin vermek istediği mesaj bu aslında.. Ki bu mesajı aşk üzerinden çok güzel vermişler. İzlerken dikkat isteyen bir film olduğu yorumlardan da belli oluyor.. Filmi anlamayıp da hiç beğenmedim saçma sapan demek hiç adil değil.. O zaman sorun filmde değil sizde oluyor... Ağır film sevenlere tavsiye edilir, dur bu gece de bunu izliyim diye izleyecekseniz başka bir film seçin..
sırf son 5 dakikası için bile dayanılması gereken filmdir. ortalarda falan biraz sıksa da hoş vakit geçirmek için gayet ideal olduğunu düşünüyorum. ancak 8.7 biraz abartı olmuş sanki. 10/7.5 hak ettiği puandır bana göre.
filme bir beklenti içerisinde girdiğimden midir, yoksa harbi film karışık ve dağınık olduğundan mıdır pek beğenmedim açıkcası :Sromantik değildi ,komedi hiç değildi .karma bişi olmuş çıkmış.Jim Carreyi halbuki çok severim ama pek olmamış yafu . puanım 10/6 ps. geçmiş-gelecek içiçe sevenler için izlenebilir.
bu film i beğenmemek insanlarin sinemaya bakiş açilariyla ilgili,dar bi acidan bakanlar beğenmeyebilir herkes özgür tabiki bence mükemmel bir film sadece jim carrey gibi oyuncunun komedi dişinda neler yapabildiginin bir mükemmel örnegi oldugu için bile izlenebilir..
"im fine without you" şeklindeki yazının jim carreynin gülümseyen yüzünde gözlerini kapamasıyla gönlüme taht kurmuş bir film. filme olan bakış açısı kişiden kişiye çok fark ediyor tabiki. kimileri için sadece bir film, kimileri için yapmak istedikleri imkansız bir şey, kimileri için hayal ettikleri mutlu sonu ifade ediyor. bence içinde kendine dair bir şeyler bulunabilecek bir film. 8.5/10 (anlaşılmazık ve karmaşıklık konusundaki yorumlardan bazılarını haklı buluyorum tabiki)