3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel türk filmlerinden biriydi hatta en güzeliydi.tebrikler demekten başka bieşey yok
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi türk filmi tşkler mahsun kırmızıgül bize yaşlılarımızı saygı duymamız gerekn insanları böyle bi filmde böyle bi güçlü kadroyla anlattığın için çok tşk ederim
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme mutlaka gidin.tek kelimeyle bir başyapıt. sinemadan çıkanların %80 i benim gibi ağlıyordu 10 üzerinden 10
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film.
Bu filmin benim için bu kadar özel bir film olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Ellerine sağlık gerçekten :)
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir flim .insanı saran ve fimin sonuna kadar göz yaşlarınızı tutamayacağınız bir hikaye...izlemelisiniz bence
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mahsun yapabilceginin en iyisini yapmış..harika bir film.. filmin 20 dakkasındn snra kndimi hıçkıra hçkıra aglarken buldum..herşeye dokunmuşş herşei ele almıs birazz...ve umarım bu film birilerine msj olur tabi alırlarsa...
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beyaz meleği iki gün önce izledim.ben sırf oyuncu kodrosu mükemmel diye izledim ama oyuncu kadrosunun dışında filmde güzelmiş.ama izlerken ağlayan arkadaşlar abartmışlar gibi ya burun çekmeler bana garip geldi o kadarda dramatize bir duygusallık yoktu normal ve gzel yerinde...
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi.Hiçbir filmde bu kadar ağlamamıştım.Gerek konusu gerek oyuncuları müthişti.Türk filmlerinin istenince ne kadar kaliteli yapılacağına bir kanıt.M.Kırmızıgül den böyle bir film beklemiyordum açıkcası ama teşekkür ederimki bize böyle bir film yaptın.Mutlaka izlenmesi gerekn bir film..
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme genel olarak baktığımızda yaşlı oyuncuların (yani huzurevinde kalanların)tamamı harika bi oyunculuk göstermişler, helal olsun. filmin konusuna geldiğimizde de insanın bam teline dokunan, güzel bir konu var, ancak filmde o sadece insanların duygularına hitap eden yani bi nevi duygu sömürüsü yapan o kadar çok sahne war ki, (ki birçoğu gereksiz bence) insan şüpheye düşüyor, film hangi amaca hizmet ediyor diye..
arkadaşlar her ağladığımız film güzel değildir, emektar oyuncularımızın hatrına 7/10..
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bugün izledim filmde senaryo namına bişey yok mesela film arasında filmin devamında ne olacak diye hiç merak etmedim. yorumlara şaşırdım
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten bir harikaydı. Tüm oyuncular adeta birbirlerini tamamlıyordu. Bazı bölümlerde güldük ama film o kadar etkiliydiki arkadaşımla ağlamaktan adeta koltuğu çivilendik.Tüm film ekibini tebrik ederiz. Şahane bir filmdi.
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izledim türk olarak en iyi ikinci film.digeride babam ve oglum du.helal olsun mahsun kırmızıgül e.gerçekten harıka ve bence kusursuz bir film.. :)
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile çok güzel bir film.Bu dönemde yabana atılmaması gereken bir film.Bütün ruhsuzlara renk versin...
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filme çok önyargılı gittim açıkcası ama tabi yıldız kenter başta olmak üzere diğer usta tiyatrocular varken kötü bişey çıkmaz dedim ve gittim. iyikide gitmişim müzikler biraz abartılı geldi bana ama film güzel olmuş
mahsun kırmızıgülü tebrik etmek lazım.
harcadığı her kuruşa deymiş...
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben henüz filmi izlemeyenlerindenim yinede yorum yazmak geldi içimden,yorumların çoğu o kadar güzelki fragmanını izlerken gözlerim doldu filmi izlesem demek ki daha da büyük bir duygu yoğunluğu yaşicam.Mahsun Kırmızıgül kalbinin derinliklerindekileri bu şekilde dile getirdiğin ve paylaştığın için seni ayakta alkışlıyorum.