Terminal
1941 Puanlama

duygudhd
duygudhd

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sıkıcı olur düşüncesi ile epey zaman izlemedim ama harika bir filmmiş genelde dar alanda çekilmiş filmleri sevmem bu film çok sıcak
sayns
sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Oyuncularına ve yönetmenine rağmen çok sıkıcı bi film olmuş.
dikab-aysegul
dikab-aysegul

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi filmdi.yeni hayatta olduğu gibi bütün filmi tom hanks götürüyodu iyide yapıyodu.ya bu adama nasıl oluyoda bütün roller yakışıyo ben anlamıyorum.acaba izlemediğim filmi kaldımı diye düşünüyorum ama varsada en kısa zamanda hepsini izliycem.bi filmi izlemem için tom hanksin oynuyo olması yetiyo.çünkü adamın yaptığı her film müthiş bişey oluyo....
sevador17
sevador17

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ewt. kesinlikle.. tek bir mekanda gectiği için bende sıkılacağımı sanmıştım..Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.. "Cast Away" tadında...
potasyum
potasyum

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
senaryosu çok hoştu,filmde tom hanks’in olmasıda yetiyor.not:catherina zeta jones’e filmde gıcık oldum. :)
yuceozkan-88
yuceozkan-88

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Filmin aynı mekanda geçtiğini duyduğumda önyargılı düşünüp sıkılacağımı sanmıştım ama öyle olmadı.Son derece eğlendim.Tom Hanks'in oyunculuğu ise tek kelimeyle olağanüstü...
happyface
happyface

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence bu film çok önemli bir film...ben 9 veriyorum ve herkesin izlemesini istiyorum! izleyin ve görün!
deniz00021
deniz00021

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapmak bile yersiz ama bir yorum yapalım..tek kelimeyle mükemmel:)
fuku-44
fuku-44

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bir kere işin içinde tom hanks varsa filmin ne olduğuna hiç bakmadan alıp izleyeceksin film çok güzel bir film izlemenizi öneririm
halim-turan
halim-turan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film tek bir mekanda gecmesine ragmn cok guzel olmus sade guzel bir film arayanlar için
sezen6348
sezen6348

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film renksiz; ağır aksak ilerliyor gibi görünüyorsa da aslında içerik çok farklı.Bu kadar dar bir çerçevede (tek bir alanla sınırlı) başlayıp bitmesine rağmen terminal "Viktor Navorsky" acaba şimdi ne yapacak"dedirten değişik bir proje.Bu kadar ilginç bir öyküyü bu kadar güzel senaryolaştıran üç senariste de tebrikler diyorum. Bu tarz filmlerin büyük ustası S.Speilberg için de zaten çok fazla yazacak birşey yok....
a-tangulu
a-tangulu

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
işin içinde tom hanks olunca izlenilmesi kaçınılmaz oluyo kaldıki film zaten harika inanılmaz bi oyunculuk Tom hanks yaaa daha nolsun
alperyilmaz36
alperyilmaz36

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken herkese tavsiye edebileceğim bir film. KOnu çok sardı beni hiç bitmesin nistedim filmi tabi bu benim görüşüm arkadaşalr. İzleyin ama canınız sıkılmaz.
muekinci
muekinci

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Konu çok enteresan ama senaryo daha iyi olabilirdi. Hikaye de biraz abartılı. Ama genel olarak güzel bir film.
drema
drema

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bugüne kadar yaptığı tüm filmlerde senaryodan yönetime, oyuncu seçiminden (Münih dahil) görüntü estetiğine kadar hep "En İyi"ye oynayan ve buna da alıştığı, kendi dehasını hepimizden önce keşfettiği halde hiç şımarmayan, gençlik heyecanını hiç kaybetmeyen Spielberg'in mizahi zekasının zirveye ulaştığı en sevimli filmlerinden biri duruyor karşımızda.
Tom Hanks ve Catherine Zeta-Jones'un birbirlerine bu kadar yakışacaklarını ve böylesine uyumlu çalışacaklarını hiç tahmin etmezdim. Jones'un Hanks'in yanında ezilmemiş olması ne kadar etkileyici. Yalnız gerçekten de Tom Hanks'in devliğini bir kere daha teslim etmiş oldum.
Hani "eğlenerek yapılan filmler" diyordum ya, işte bunu da ekleyebilirsiniz listenizin üst sıralarına.
Harikulade...