Terminal
1941 Puanlama

alba42
alba42

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok özgün,harika bir filmdi.Zaman zaman çok gülüp , zaman zaman hüzünlendim Tom Hanksle.Film dediğin işte böyle olur .
faskerhat
faskerhat

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir tutku hikayesi. Çok güzel bir film. Terminalde beklemeyi bu kadar güzel hikaye edebilirdi bir insan(Steven Spielberg).
full-tilt
full-tilt

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek mekanda çekilen filmleri sevenler sakın kaçırmayın. Tom Hanks adamım benim. 10 numara film olmuş. Hiç sıkılmadan izledim.
brainsee
brainsee

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek mekanda geçen harika bir filmdi.
Yerli filmlerde de tek mekan işini çok yapıyorlar ama içi boş bir seneryoyla bence biri yoksa diğeri mutlaka olmalı.
Ceren S.
Ceren S.

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hakikaten arkadaşa bende katılıyorum ya bu adamın oynadığı kötü bir film bende izlemedim daha bugüne kadar.. Film gerçekten çok güzeldi.. Oyunculuklarıyla, konusunun orjinal oluşuyla gerçekten diğerlerinden bir adım öne geçmeyi başarabilen bir film.. Hala izlemediyseniz elinizi çabuk tutun derim..
garland-norlin
garland-norlin

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tom Hanks in oynadığı kötü bir filim varmi???Allah aşkına biri bana söylesin Tom Hanks in şu filimi çok kötü desin varmı öle bi filim????Forrest Gump, Yeşil Yol, Cast Aaway, Er Ryanı Kurtarmak, Azap Yolu, Sıkıysa Yakala, Mesajınız Var, Apollo 13 ve Terminal...
e-m-r-e-a-k-s-o-y
e-m-r-e-a-k-s-o-y

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film helal olsun yapanlara tom hanks büyülüyor 10/9
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hanks spielberg düetinin son tangosu sizi hem eglendirecek hem duygulandıracak.tom hanks inanılmaz oynamıs.filmin vermek istegi seyler ve son sahne cok güzel
dr-
dr-

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel bir tom hanks filmi 10/8
layd-seda
layd-seda

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tom Hanks in en beğendiğim ve izlemekten mutluluk duyduğum bi film :)
cilidi
cilidi

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tom hanks var diye izledim ve pişman olmadım güzel film sıkıcı değil 10/8
oldfrenk88
oldfrenk88

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Steven Spielberg yıne harıka yonetmıs polıtık komedıyı bı tek iyi o yapar zaten bu arada zeta jones ınsanı yıne kendıne asık edıyor :D
arsev17
arsev17

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Öyle çok hareketli bir film olmamasına rağmen, kendini izlettirmeyi bilen bir film. Harika bir Tom Hanks. Kısıtlı bir alanda çekilmiş harika bir film. Süper.
gmzygz
gmzygz

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlerken çok güzel vakit geçirdim bitince de iyiki zamanımı ayırmışım dedim..siz de izleyin :D
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filim yani tom hanks in tek başına götürdüğü bir filim zaten ve hakkınıda vermiş çok güzel bir filim olmuş.ama catrine zeta johns da uutmamak gerek tabi