Terminal
1941 Puanlama

greendestiny
greendestiny

10 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bence çok güsel bir filmdi tabiiki gerçek bir hayattan alınıp film yapılırken bazı şeyler değişiyo ama bazılarının dediği gibi senaryo kötü falan demiyorum insan ilişkilerinden bahseden bir film bu bence iyi yapıyo bu kadar zırvalamaya gerek yok...
vince15
vince15

9 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Merakla bekliyorum ve yarın yapacağım ilk iş bu filmi gidip izlemek olacak!!
darla78
darla78

8 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Tom Hanks ve Zeta-Jones ikilisini daha iyi bir senaryoda göremezdik heralde.Spielberg in Hanks için söylediklerini takip edenler nasıl bir oyunculuk gösterisi izleyeceğimizi anlamışlardır. Ayrıca Jones kadar güzel bir kadının hayalkırıklıklarıyla dolu bir kadını nasıl canlandırdığını merak ediyorum. Notu, izlenmeden 10 verilecek bir film...daha doğrusu şölen:))
handanunal
handanunal

7 Eylül 2004 tarihinde eklendi
fragmanındaki müzik çok hoş..
kenloach
kenloach

3 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Ayrıca bu film bir tarafta insanla diğer tarafta uluslararası hukuk ve devlet adı verilen, yeri geldiğinde acımasız olan örgüt arasındaki ilişkinin nasıl ilginç bir hal alabildiğinin çok keyifli bir anlatımı
sulod
sulod

3 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Sıkıysa yakala kadar keyifli bir film dinlenmek ve güzel bir akşam geçirmek için.Tom Hanks'in oyunculuğu muhteşem ingilizcesi gün geçtikçe güzelleşiyor Viktor'un. İş bulması, yemek için çeyreklikleri farketmesi, çöpçatanlık yapması, kağıt oyunu (akabinde Kılıçbalığı), temizlikçi yaşlı adamın mizah anlayışı Herşey güzel filmde saymakla bitmez
ebrustr
ebrustr

16 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filme bayildim..tom hanks yine dokturmus walla..inanilmaz bir hikaye..insanin icini isitiyor..bana big fish i animsatti..kesinlikle seyirlik..
ilkerekleme
ilkerekleme

9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
film gösterime girmedi...ama gösterime girmden bi filme böyle puanlar veilmsine şaşıyorum.....çünkü önce beğeniln oyuncular oluyo ..daha sonra puanlar aşırı düşüyo...bu filmin bencede çok iyi bi film olacağı gerçek ama yinede önce fimi izleyelim sonra puanımızı verelim...ama kimse yanlış nlamasın sevmeenlerde var ama tom hanksin her yönüyle çok büyük bi oyuncu olduğu gerçektir....
f-corleone
f-corleone

3 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
tek kelimeyle tom hanks diebilirim.. adam nerdeyse mimikleriyle filmi mükemmel hale getirmiş ya.. konusu ise çok zevkli, en azından dierlerinden farklı.. hani derler ya azimle ... :)) ama c. zeta-jones a gerek var mıymış bilemem.. beni çok da etkilemedi filmde.. daha fazla yorum yapmak istemem.. kaçırmayınnn!!
fazilzepzeki
fazilzepzeki

15 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bu yıl seyrettiğim en anlamlı ve komik film buydu.tom hanks ede bu yakışırdı..........spielberg yine iyi bir konu bulmuş
suzyanna
suzyanna

25 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu pek de hayali sayılmaz,böyle bişey 'gerçekten' yaşanmış.Tom Hanks’in filmde başına gelenler (nereli olduğunu şu an hatırlayamadığım) bir adamın başına aynen gelmiş.Tabii tom hanks oynadığı ve ilginç bi gerçek öyküsü olduğu için(fragmanı da gayet ilgi çekiçi)seyretmeden birşey demek doğru olmasa da iyi bi film olacak gibi.seyretmek gerek!
nihat33
nihat33

12 Nisan 2004 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyorum.
ozanhamdi
ozanhamdi

31 Mart 2004 tarihinde eklendi
Bu film merak edilmeyecek gibi değil doğrusu! Senaryo da çok enteresan. Spielberg ve Hanks'e yorum da yazmaya gerek görmüyorum. Ne diyelim, gösterime girsin bir an önce.
barfly-2
barfly-2

30 Aralık 2003 tarihinde eklendi
gerçek bir hikayeden yola çıkan ilgi çekici bir film olacak gibi görünüyor. steven spielberg "yapay zeka" dan bu yana daha seviyeli filmler çekmeye başladı. yönetmenliği olgunluk çağına girdi denilebilir.
aydogmus
aydogmus

25 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Ayrıca belirtmeme gerek yok sanırım ama yine de söylemeden geçemeyeceğim: Filmin konusu çok ilginç. Cath me if you can'den birkaç gömlek daha üstün bir film olacak gibi.