Enis Mikdat Özkaya
2 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Film izlerken keyif almamak için uğraşmak isterseniz bunu başarabilirsiniz ve gereksiz yorumlarla da filmlerin puanını düşüreblirsiniz. Buralara uğrayanların Recep İvedik, Transformers, Hızlı ve Öfkeli gibi filmlerden hoşlandığını düşünüyorum(yanılıyor da olabilirim). Tom Hanks'in çoğu filminde olduğu gibi bu filminde de huzur verici bir işleyiş var.
Kötü yorumları dinlemeyin, kesinlikle izlemeniz gerek. -Tom Hanks oynuyorsa güzeldir- diye başlayıp pişman olmayacağınız bir filmdir, aile ile izlemeliktir.
Arkadaş, bir adamın filmleri bu kadar mı çok şey katar insana. Tom Hanks, benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan. Filme diyecek tek bir sözüm var: MÜKEMMEL. Mutlaka izleyin!!!
Tom hanksin yesil yol ile en cok sevdigim filmi... süper eglenceli ve bi okadarda dramatik bir film diyebiliriz :) arsivlerde yer almayi fazlasiyla hakediyor...