Terminal
1941 Puanlama

gabyzyosef42
gabyzyosef42

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten tom hanks gene döktürmüş mükemmel bi flimdi ayrıca komiktide harika izlerken bayılacaksınız
baba6b
baba6b

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bu filmi izlediimde iğrendimdim aradan 1.5 yıl sonra izlediimde gözlerim doldu.çok güzel bi film
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ya ama gerçekten müthiş bir film. Tom Hanks yine döktürmüş. İzlemekle kalmadım tüm öğrencilerime sinema tadında izletip kompozisyonlar yazdırdım. Hem eğlendirici hem de dramatik yönüyle Hanks’ın oyunculuğuyla ve böylesi bir senaryoya sahip olmasıyla tüm 10 ları hak ediyor.
hilkayist
hilkayist

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
farklı senaryo farklı bir film ve Tom Hanks..yine iç ısıtıcı izleyiciye huzur veren hoş bir film..iyi seyirler../10
blackinman
blackinman

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
değişik konu. değişik senaryo. S-Ü-P-E-R...
msahin-61
msahin-61

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tom Hanks + Catherine Zeta-Jones + Steven Spielberg. Daha ne olsun! Süper bir film.
deli-mavi64
deli-mavi64

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
mukemmel otesi 10 puani bile az buluyorum tekrar tekrar izlenecek bi film
bilge-senem
bilge-senem

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle şunu diyebilirmki izlenmeye kesinlikle değer bi film;)
yuceozkan-88
yuceozkan-88

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Filmin aynı mekanda geçtiğini duyduğumda önyargılı düşünüp sıkılacağımı sanmıştım ama öyle olmadı.Son derece eğlendim.Tom Hanks'in oyunculuğu ise tek kelimeyle olağanüstü...
deniz00021
deniz00021

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapmak bile yersiz ama bir yorum yapalım..tek kelimeyle mükemmel:)
a-tangulu
a-tangulu

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
işin içinde tom hanks olunca izlenilmesi kaçınılmaz oluyo kaldıki film zaten harika inanılmaz bi oyunculuk Tom hanks yaaa daha nolsun
cihanayger
cihanayger

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bi senaryo. eğlenceli bir film. tom hanks yine döktürmüş. bide olayın gerçektede yaşanıldığı düşünülünce filme büsbütün kapılıyosunuz. gerçekten güzel bir film 10/10
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
harika süper! tom hanks harika diğer yan rollerdeki oyuncularda eşlik edince müthiş bi film olmuş.
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi şimdi baktım ve neden daha önceden bakmadım dedim öle gzl öle sıcak bi film ki sanki zaman su gibi aktı geçti güldürürken hüzünlendirior aslında filme yorum yazmak bile yanlış o kdar gzlki insanı bi alıo bir daha bırakmıo film kusursuz benm gözümde izlemeyenler kesinlikle seyredin pişman olmazsınız çok hoş ve çok gsl bi film işallah böle film yapabilirler....
senward
senward

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
aslında büyük bir trajediyi trajikomik yapan bir film tom hanks gerçekten çok iyiydi özellikle krokozia ağızıyla ingilizce konuşması daha doğrusu konuşamaması filmi daha komik yapan yanıydı