son yıllarda bir filmden bu denli etkilendiğimi,bu denli duyygu seline kapıldığımı hatırlamıyorum.doğanın yüceliği ve insanın alçaklığı bu kadar güzel yansıtılabilirdi.bir ayıdan insanlığa unutulmayacak bir ders.hele o küçük ayıcık yok mu yedi bitirdi bizi.bu film benim açımdan müthiş bir deneyimdi herkese tavsiye ediyorum..10/10
gerçektende etkileyici..kusursuz bir anlatıma sahip bir sinema şaheseri.insana özgü sandığımız duyguların,hayvanların gözünden yansıması çok güzel olmuş.paylaşmak,nefret,annelik,kıskançlık,sevgi gibi duyguların sadece bize özgü olmadığını görüyoruz."bir sevgi filmi" diye lanse edilmesi çok yerinde olmuş.diyaloglara ihtiyaç kalmadan ben derin bir duygusallığa sürükledi bir çok sahnesinde.küçük ayı çok şekerdi ayrıca :) 10/10
öncelikle bu filmi neden daha önce izlemedim die kendime çok kızdım.. o kadar farklı ve ustaca çekilmiş ki çoğu yerde hayrete düştüm.. yönetmeni ayakta alkışlamak istiyorum emeğine sağlık.. hayvan sevgisinin aslında olması gereken ama ne kadar da yoksun olduğumuzu gösteren bi yapıt olmuş.. uzun süre etkisinden çıkamadım.. kesinlikle herkese bu ibret verici filmi tavsiye ediyorum...
Ömrü hayatınızda izleyip izleyebileceğiniz en etkileyici filmlerden biri.Filmdeki sahnelere ve nasıl çekildiklerine akıl sır ermiyor.Bir ayı yavrusu ve doğa daha nasıl etkileyici ve duygusal anlatılabilirki?..Hayat tadında bir film.
Sinemada seyrettiğim ilk film. İlkokula gidiyordum. Mahallenin bütün çocukları annelerimizle birlikte gitmiştik. Çok dramatik ve etkileyici bir filmdi, bir hayli üzüldüğümü hatırlıyorum. Bu filmin Sinema hayatım için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum....
ya bu filmin nasıl çekildiğini gerçektende merak ediyorum hayvanların kullanıldığı filmlerin atası heralde ayı. Ama daha kulağı geçen bir boynuz yapamadılar. mükemmel bir film.