Ayı

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ŞA HA SER... 10/10

Duygulanmamak, etkilenmemek ne mümkün! Her hayvan severin, kendinden bir şeyler bulacağı bir dram...
rosetta
rosetta

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda bir filmden bu denli etkilendiğimi,bu denli duyygu seline kapıldığımı hatırlamıyorum.doğanın yüceliği ve insanın alçaklığı bu kadar güzel yansıtılabilirdi.bir ayıdan insanlığa unutulmayacak bir ders.hele o küçük ayıcık yok mu yedi bitirdi bizi.bu film benim açımdan müthiş bir deneyimdi herkese tavsiye ediyorum..10/10
fragilegirl
fragilegirl

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçektende etkileyici..kusursuz bir anlatıma sahip bir sinema şaheseri.insana özgü sandığımız duyguların,hayvanların gözünden yansıması çok güzel olmuş.paylaşmak,nefret,annelik,kıskançlık,sevgi gibi duyguların sadece bize özgü olmadığını görüyoruz."bir sevgi filmi" diye lanse edilmesi çok yerinde olmuş.diyaloglara ihtiyaç kalmadan ben derin bir duygusallığa sürükledi bir çok sahnesinde.küçük ayı çok şekerdi ayrıca :) 10/10
olivia-
olivia-

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
öncelikle bu filmi neden daha önce izlemedim die kendime çok kızdım.. o kadar farklı ve ustaca çekilmiş ki çoğu yerde hayrete düştüm.. yönetmeni ayakta alkışlamak istiyorum emeğine sağlık.. hayvan sevgisinin aslında olması gereken ama ne kadar da yoksun olduğumuzu gösteren bi yapıt olmuş.. uzun süre etkisinden çıkamadım.. kesinlikle herkese bu ibret verici filmi tavsiye ediyorum...
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
son derece güzel birfilm olmuş birazcık belgesel tadı versede yönetmenin eline sağlık..
real-boy40
real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok önce tvde izlemiş olduğum ve hayran kaldığım bir yapım,gerçekten herkesin izlemesini tavsiye edeceğim filmlerden bir tanesi 10/10
erci
erci

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yıllar geçse bile etkisini yitirmeyen tek film.her çoçuğun izlemesi gereken bir şaheser film bence.
harerd9
harerd9

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ömrü hayatınızda izleyip izleyebileceğiniz en etkileyici filmlerden biri.Filmdeki sahnelere ve nasıl çekildiklerine akıl sır ermiyor.Bir ayı yavrusu ve doğa daha nasıl etkileyici ve duygusal anlatılabilirki?..Hayat tadında bir film.
vahdinu
vahdinu

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Sinemada seyrettiğim ilk film. İlkokula gidiyordum. Mahallenin bütün çocukları annelerimizle birlikte gitmiştik. Çok dramatik ve etkileyici bir filmdi, bir hayli üzüldüğümü hatırlıyorum. Bu filmin Sinema hayatım için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum....
zaferbuyukgol
zaferbuyukgol

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok guzel
nasreddinhodja
nasreddinhodja

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ya bu filmin nasıl çekildiğini gerçektende merak ediyorum hayvanların kullanıldığı filmlerin atası heralde ayı. Ama daha kulağı geçen bir boynuz yapamadılar. mükemmel bir film.
leonardo-dicaprioo
leonardo-dicaprioo

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
dün gece izledim nerdeyse ağlıcakdım bi tarafdan gülüyosun içine giriyorsun filmin ne mükemmel bi film di yaa etkisinden hala çıkamadımm