Aman Tanrım!
2005 Puanlama

Furkan Y.
Furkan Y.

18 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Komedi alanında akla ilk gelen filmler arasındadır. Freeman ve Carrey varsa o filmden kötü olmasını zaten bekleyemem. İki oyuncuda çok büyük üstadlar benim için. O yüzden oyunculukları hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. Güldürdüğü kadar her istediğimiz olsa ne olurdu sorumuza düşündüren bir cevap veren gayet kaliteli bir film.
lorenzo-matterhorn
lorenzo-matterhorn

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kırılma noktası bu olsa gerek :) çok eglenceli harika bir film mutlaka izlenmeli :) 10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok matrak,çok eğlenceli ve çok kıyak...
Burakrises
Burakrises

24 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film ilk bakışta 'Tanrıyı' kötüler gibi duruyor falan ama aslında 'O'nun nekadar zor bir görevinin olduğunu çok güzel bir dille anlatmış. en sevdiğim komedi filmi her sahnesi komik ve diyaloglar süper 10/10
_denizo_
_denizo_

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Favori filmlerimden biri. Bence herkes izlemeli.
cemoli5408
cemoli5408

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
izlemeyen herkes izlemeli...
Ayaz
Ayaz

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Jim Carrey inanılmaz bir komedyen.Tanrıya isyan eden ve Tanrı tarafından Buyur sen yönet denilen adam ve o adamı oynayan Jim Carrey.Daha ne istenir ki?
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde bakmamız gereken tanrının insan kılığına girdiği değil,asıl bakmamız gereken filmin verdiği mesajdır,insan kılığına girmesi sadece senaryodur !Tanrı her isteneni yapmıyor,bu dünyada kural varsa,tanrınında kuralları var,hangi birimiz özgür irade için bir başkasına danışıyoruz ?Yaşam bizimle akıp gidiyor,bunu sadece biz değiştiririz,tanrı bize gerekli fırsatları verir,fırsatlar her zaman önümüzdedir her zaman !Başımıza gelen her kötü olayda tanrıya dua ederiz,,her iyi olaydada şükür ederiz bu iyi bir şeydir...Ama tanrı bize gerçekten kötülük veya gerçekten iyilik yapmıyor,bazı şeyleri özgür iradeye bırakıyor,olması gerektiği gibi kalıyor,kötü birşeyler varsa düzeltmesi gereken biziz,sadece dua etmekle olmaz birşeyler yapmamız gerekir !Hiç birimiz bilge değiliz,bilge olan tanrıdır.Benim için iyi olan birşey bir başkası için kötü olabilir,dünya hiçbir zaman mükemmel bir halde olmayacak,çünkü hepimiz insan ırkının birer ferdiyiz,onun birer kullarıyız !Kendinizi bruceun yerine koyun ve tanrının sizi sürekli izlediğini düşünün bu şekilde hayat çok daha anlamlı ve amaçlı olacaktır!Saygılarımla.Bruce Almighty yapılmış en komik ve en anlamlı filmdir !10 !
Turgay
Turgay

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tanrım,ne bu ya,nedir bu işte bu cümle için bile izleyebileceğim bir film:D Jim Kerrynin oyunculuğu hakkında konuşmaya zaten gerek yok yine muhteşem bir film çıkarmışMorgan Freemanın usta oyunculuğu ve ciddi tavrı,Tanrı insan formunda karşımızda olsa ancak bu kadar olur cinstendiSonuç olarak defalarca kez izlediğim,hala izlemekten büyük keyif aldığım ve izlemeyenlerin çok şey kaçırdığı bir film.
wavinflag
wavinflag

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir fim olmus , emeği gecen herkese buradan teşükkür ediyoruz.İçinde komediyi,aşkı,anlamlı mesajları barındıran harika bir film.Herkes seyretsin =)))
HAMLET1980
HAMLET1980

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok komik adam bu ya...
hayalci-010
hayalci-010

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
İişte aradığım motivasyoonn! :)) Jim Carrey bu alemde teksin abi yaa. .Jım Carrey yanlışlıkla su çukuruna basıyor vee : Aaaa cssttt..tanrııınm bu nee,ne bu yaa. .teşekkür ederm tanrımm ..is good,good. .gooooooooddd :))
10/20
sumuh23
sumuh23

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlerken gülmekten yarılacağınız bir film:)))))
sweet-casnu
sweet-casnu

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
jim carrey çok ii bi komedi oyuncusu , bu filmdede bi harika. ona eşlik eden filmin 2. harika ismiyse kesinlikle morgan freeman, rolüne tam oturmuş. jennifer anistonla jim carrey de çok gzl bi çift olmuşlar. kısaca film harikaa
aleweylem
aleweylem

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi Jim Carrey farkı ;)