Noel Baba ve yardımcısı görünüşlü iki dolandırıcı, kostümlerinin yardımıyla Noel arifesinde alışveriş merkezlerine dalarlar. Sempatik görünüşlerinin altında yatan motivasyon, tabii ki bulundukları mekanları soymaktır. Fakat bu dejenere yolculukları esnasında karşılaşacakları 8 yaşındaki bir çocuk, Noel’in anlamını keşfetmelerine yardımcı olur.


İzlediğim en eğlenceli Noel konulu filmlerden biriydi açıkçası. Billy Bob Thornton un müşkülpesent Noel Baba karakterini çok sevdim. Detaylarıyla güldüren, manidar olması için şu günlerde izlenilip eğlenilmesi gereken hoş filmlerden.7.5/10
oyuncular iyi Kanguru jack gibi eğlencelide bi filmse izlenir
bence kesinlikle vasat bir film değil güzel ve eğlenceliydi belki bazıları beyenmez ama ben noel filmlerini sevdiğim için beğendim ayrıca çocuk filmide değil 5/10 saygılar.
bu filmi bence yılbaşından 15 gün önce vizyona soksalar daha iyi olurdu herhalde!!
Ülke
ABD,
Almanya
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2003
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
18 000 000 USD
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2003, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2003.