yav bir insan bir filmi izlemekten hiç mi sıkılmaz...:)hastasıyım resmen...geleceğe dönüş serisi kesinlikle vazgeçilmezim hatta şimdi yorum yazarken bile izleyesim geldiii:)))evt evt hemen şimdi izlicem,hangisini izlesem acaba???:)
1985 yapımı olmasına rağmen günümüzde çekilen tonlarca filme taş çıkartacak cinsten bir film.Tv'lerde gösterimi sayesinde artık beynimize kazındı zaten (:
Hani Kemal Sunal filmleri vardır tekrar tekrar izlersin ve her seferinde de sıkılmadan izlersin. İşte bu da öyle bir film. Benim gözümde sinema tarihinin temel taşlarından biri. Hem sıcak, hem samimi, hem doğal, hem uçuk. Dört dörtlük bir film.
Video kaset furyası vardı o zamanlar. Bu filmi çekmiştim videoya. her gece 1. yada 2. bölümünü koyardık onu izlerken uykuya dalardık abimle. bazı filmler vardır ya izlemekten bıkmazsın. bu onlardan biri işte. 100den fazla izlemişimdir. dialoglar ezberimde hala. ey gidi günler. zaman nasıl da geçiyo yaa
gelmiş geçmiş en güzel bilim kurgu filmi.ayrıca 3 film arasındaki bağlantılar da bi ayrı güzel çocukluğumdan beri defalarca izledim şimdi de dvd sini aldım halen izliyorum harika 10 10 10
İlk film 1985 ylında yapılmış olmasına rağmen mükemmel bir seri.İnsan acaba bu arabayı gerçekten yaptılarmı diye düşünmeden edemiyo 1985 e göre süper bir film.