Geleceğe Dönüş
4,7

The--Recep
The--Recep

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
mukemmel bir film.gelecekle geçmiş arasındaki çizgi yi geçen bir profesör...döneminin en iyi filmi bence
reisanibal
reisanibal

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Gerçek bir sinema tarihi klasiğidir Geleceğe Dönüş. Ha^la^ beğenerek izliyorum. Filmin en beğendiğm yönü tabii ki senaryosu. Müthiş!!!!
milchrise
milchrise

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yav bir insan bir filmi izlemekten hiç mi sıkılmaz...:)hastasıyım resmen...geleceğe dönüş serisi kesinlikle vazgeçilmezim hatta şimdi yorum yazarken bile izleyesim geldiii:)))evt evt hemen şimdi izlicem,hangisini izlesem acaba???:)
hakan07
hakan07

13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri muhteşem bi film
herseyeragmen42
herseyeragmen42

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film yılına göre harika...
ahmet-kececi
ahmet-kececi

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Benim için her zaman en önde gelir bu üçleme, öylesine mükemmel ki yıllandıkça daha bir güzel görünüyor gözüme!...
sidriel
sidriel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1985 yapımı olmasına rağmen günümüzde çekilen tonlarca filme taş çıkartacak cinsten bir film.Tv'lerde gösterimi sayesinde artık beynimize kazındı zaten (:
Murat A
Murat A

12 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Hani Kemal Sunal filmleri vardır tekrar tekrar izlersin ve her seferinde de sıkılmadan izlersin. İşte bu da öyle bir film. Benim gözümde sinema tarihinin temel taşlarından biri. Hem sıcak, hem samimi, hem doğal, hem uçuk. Dört dörtlük bir film.
muekinci
muekinci

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film bir efsane. Serinin en iyisi ve benim en sevdiğim film.
full-tilt
full-tilt

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Video kaset furyası vardı o zamanlar. Bu filmi çekmiştim videoya. her gece 1. yada 2. bölümünü koyardık onu izlerken uykuya dalardık abimle. bazı filmler vardır ya izlemekten bıkmazsın. bu onlardan biri işte. 100den fazla izlemişimdir. dialoglar ezberimde hala. ey gidi günler. zaman nasıl da geçiyo yaa
ogulcan-taspinar
ogulcan-taspinar

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en güzel bilim kurgu filmi.ayrıca 3 film arasındaki bağlantılar da bi ayrı güzel çocukluğumdan beri defalarca izledim şimdi de dvd sini aldım halen izliyorum harika 10 10 10
KenSei
KenSei

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bence Geleceğe Dönüş sinema dünyasında tam bir fenomendir başka söze gerek yok.
Kulpi
Kulpi

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İlk film 1985 ylında yapılmış olmasına rağmen mükemmel bir seri.İnsan acaba bu arabayı gerçekten yaptılarmı diye düşünmeden edemiyo 1985 e göre süper bir film.
emretekgur
emretekgur

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bu filmi kaç kez izledim , inanın artık hatırlayamıyorum. her bölümünü en az 15 kez izlemişimdir. yarın yayınlasalar gene izlerim.
10 üzerinden 10
iremeroglu
iremeroglu

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle harika. İzlemeye doyamadığım, arşivimde herzaman baş yapıt olarak kalacak.