deniz-atim
11 Mart 2006 tarihinde eklendi
bu filmi ilk izlediğimde 4. sınıfa gidiyordum.film beni o kadar çok etkilemiştiki oyuncak arabalarımı zaman makinesi diye ortalıkta gezdiriyordum.şimdi de pek bir şey değişmedi aslında filmi ne zaman izlesem yatmadan önce aklıma geliyor ve filmi düşünmeden edemiyorum. kısacası film o kadar güzel ki insanı farklı diyarlara götürüyor ve o diyerlardan asla geri dönmek istemememizi sağlıyor.çünkü o diyarlar bizim olmak istediğimiz macera dolu diyarlar...
birinci filmden aklımda kalanlar martynin baloda çaldığı o muhteşem şarkı o kadar güzel oynuyor ki gerçekten o çalıyor sanırsınız doktorun saat kulesindeki halini ha düştü ha düşecek diye heyecanla izlediğimi hatırlıyorum marytnin geçmişteki ailesiyle beraber yemek yediği ve arabada annesini öptüğü sahne hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak ha birde 1985te ailesinin hali neydi öyle acıdım çocuğa iyiki geçmişe gidip değiştirdi yoksa bu halleriyle çekilmezlerdi:)