Geleceğe Dönüş
4,7

alibi1979
alibi1979

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çocukluğumuzun filmi diğer arkadaşlarımızında dedikleri gibi tek kelime ile mğkemmel
ki o dönemlere göre süper efekler ve kurgusu var
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
şahane bir seri ve bu serinin mükemmel başlangıcı.oyuncular harika,konu harika,olaylar harika.defalarca seyretmeme rağmen şu an olsa yine izlerdim.mutlaka izlenip eğlenmeli.
ayna-fb27
ayna-fb27

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli keyifle izlenecek bir seri .. herbiri birbirinden güzel :)
sidriel
sidriel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1985 yapımı olmasına rağmen günümüzde çekilen tonlarca filme taş çıkartacak cinsten bir film.Tv'lerde gösterimi sayesinde artık beynimize kazındı zaten (:
herseyeragmen42
herseyeragmen42

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film yılına göre harika...
nbozat
nbozat

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yıllar geçtikçe sayısız film çekiliyor, her biri öncekilerden daha çok şey vadediyor, fakat herhangi bir filmsevere konusu zamanda yolculuk olan bir film söyle deseler kesinlikle bu seriyi söyler. Bilimkurguyu komediyle sunan bu filmi sevmemek elde değil.
gokay577
gokay577

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir film film mi izlerken bitmesini hiç istemiyor sunuz.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle şu ana kadar yapılan en yaratıcı en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. Geleceğe Dönüş 1985 yılında büyük yankılar uyandıran bu filmdeYönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var Michael J. Fox & Christopher Lloyd ise sinema tarihinin en iyi ikilileri olmuşlar.Sizi alıp içine çekiyor film ve karakterlerden biri oluyorsunuz adeta.görsel efektler muazzam , arabası inanılmaz , kıyafetleri müzikleri baştan çıkarıcı o dönem gençliğinin yankıları var bu filmde.Her şey birbiriyle o kadar uyumluki rahatlıkla kendini izlettirmeyi başarıyor her yaştan izleyiciye.saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Arşivlerde olmazsa olmazz...Defalarca izleseniz bile tekrar izlemeyi isteyeceksiniz.Kaçırmayın.
alparslan-alpi
alparslan-alpi

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film benim çocukluğumun en hit 2 3 filminden biri hala uçan arabaları hayal ediyosam bu film yüzündendir..:)
pi-bro
pi-bro

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
1000 kere fln izledim ve bi o kadar daha izlerim.Bıkmam bu filmi izlemekten.Zaten hayatımda bu filmi sevmeyen bi kişi görmedim.
toxicboy-bep
toxicboy-bep

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Yaa,tek kelimeyle harika bir seri,ve bıkılmayacak filmlerin başında geliyor.Şaşırtıcı olansa yaklaşık 20 sene önce çekilmiş olmasına rağmen günümüzdeki bazı filmlerden daha çok sevilmesi
e-ergener
e-ergener

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Teeey 1985 de çekilmiş.. Ve hala kendisin izlettirebiliyor tv de.. Bu ne demektir ?? Gerçekten bir başyapıt demektir... Yani kötüleyeni ayıplarım.. Yazıktır günahtır..
oksijen78
oksijen78

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
serinin en duygusal filmiydi zaman makinasının parçalanması sanki herşeyin bittiğini bu serüvenin bi daha olmayacağının göstergesiydi bundan sonra böyle bir film çekileceğini asla sanmıyorum hayatımda bundan daha güzel bir senaryo daha görmedim..
reedsternberg
reedsternberg

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek bir film.
hakan07
hakan07

13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri muhteşem bi film