şahane bir seri ve bu serinin mükemmel başlangıcı.oyuncular harika,konu harika,olaylar harika.defalarca seyretmeme rağmen şu an olsa yine izlerdim.mutlaka izlenip eğlenmeli.
1985 yapımı olmasına rağmen günümüzde çekilen tonlarca filme taş çıkartacak cinsten bir film.Tv'lerde gösterimi sayesinde artık beynimize kazındı zaten (:
yıllar geçtikçe sayısız film çekiliyor, her biri öncekilerden daha çok şey vadediyor, fakat herhangi bir filmsevere konusu zamanda yolculuk olan bir film söyle deseler kesinlikle bu seriyi söyler. Bilimkurguyu komediyle sunan bu filmi sevmemek elde değil.
kesinlikle şu ana kadar yapılan en yaratıcı en iyi bilimkurgu filmlerinden biri. Geleceğe Dönüş 1985 yılında büyük yankılar uyandıran bu filmdeYönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var Michael J. Fox & Christopher Lloyd ise sinema tarihinin en iyi ikilileri olmuşlar.Sizi alıp içine çekiyor film ve karakterlerden biri oluyorsunuz adeta.görsel efektler muazzam , arabası inanılmaz , kıyafetleri müzikleri baştan çıkarıcı o dönem gençliğinin yankıları var bu filmde.Her şey birbiriyle o kadar uyumluki rahatlıkla kendini izlettirmeyi başarıyor her yaştan izleyiciye.saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Arşivlerde olmazsa olmazz...Defalarca izleseniz bile tekrar izlemeyi isteyeceksiniz.Kaçırmayın.
Yaa,tek kelimeyle harika bir seri,ve bıkılmayacak filmlerin başında geliyor.Şaşırtıcı olansa yaklaşık 20 sene önce çekilmiş olmasına rağmen günümüzdeki bazı filmlerden daha çok sevilmesi
Teeey 1985 de çekilmiş.. Ve hala kendisin izlettirebiliyor tv de.. Bu ne demektir ?? Gerçekten bir başyapıt demektir... Yani kötüleyeni ayıplarım.. Yazıktır günahtır..
serinin en duygusal filmiydi zaman makinasının parçalanması sanki herşeyin bittiğini bu serüvenin bi daha olmayacağının göstergesiydi bundan sonra böyle bir film çekileceğini asla sanmıyorum hayatımda bundan daha güzel bir senaryo daha görmedim..