kuzeydebiryer
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
geleceğe dönüş serisi bu türün en iyi örnekleri arasında benim vazgeçilmezlerimden en büyük şansımda bu seriyi sinemada izleme şansını yakalamam bu kadar büyük bir merakla sinemaya koştuğum çok az film vardır.
ben küçükken tv de devamlı gösterirlerdi. ama artık göstermiyorlar lütfen yine gösterilsin dvd sini bulamıyoruz bari tv de yayınlansın. çok güzel bir film gerçekten hele profesöre bitiyorum. çok komik adam yaa..şimdi sahnelerden birkaçı canlandı gözümde :DD
Bugüne kadar zamanda yolculuk konusunun en eğlenceli ve güzel şekilde anlatıldığı tek film budur. Seriyi bölmeden tek bir film gibi düşünmek bence çok daha doğru olur. Keşke devamı da çekilseydi...
çocukluk yıllarımın en güzel anıları saklıdır bu bilim kurgu filiminde hayatımın en güzel dostluklar ve en ince ayrıntıları gizli bu ve son üç filmin yeri farklıdır
İlk film 1985 ylında yapılmış olmasına rağmen mükemmel bir seri.İnsan acaba bu arabayı gerçekten yaptılarmı diye düşünmeden edemiyo 1985 e göre süper bir film.
Çocuklugum bu filimle geçti. Büyüdüm ve hala sıkılmadan izleyebiliyorum...her kuşağa hitabeden bir film....ya hatta izleyesim geldi:D kesinlikle arşivlik bir film.
Dvd arşivimdeki bu nadide eserin üçlemesini art arda yine ve yeniden izledim. Ve inanın söyleyecek bir şey bulamıyorum. Velhasıl 10/10 ve bu güne kadar 100 den fazla bu üçlemeyi izlemişimdir ve belki de yüzlerce defa da izleyeceğim ama hep 10/10 olacaktır.
Muhteşem bi film ben doğmadan 7 yıl önce bile çekilmiş olsa bu fikir bu kurgu bu konu herşey süper hayran olamamak elde deil herkesin kesinlikle izlemesi gerek benim favorim ve 10/10