filme diyecek hiç bir sözüm yok zaten mükemmel bir sei filmi ancka bilmiyorum dikkatinizi çektimi 1. film ile 2. film arası 4 yıl gibi uzun bir zaman sürmüş 2 ile 3 arası 1 yıl biraz garipsedim açıkçası
İnsanlığın en büyük meraklarından birinin zaman yolculuğunun bu kadar kusursuz, bu kadar dahiyane, bu kadar eğlenceli anlatılması gerçekten takdire şayan..Eğer bir filmi her verilişinde sıkılmadan izleyebiliyosanız demek ki Robert Zemeckis ve ekibi bazı şeyleri başarmış. Tek kelimeyle fantastik :) ;)
bu filmi ilk izlediğimde 4. sınıfa gidiyordum.film beni o kadar çok etkilemiştiki oyuncak arabalarımı zaman makinesi diye ortalıkta gezdiriyordum.şimdi de pek bir şey değişmedi aslında filmi ne zaman izlesem yatmadan önce aklıma geliyor ve filmi düşünmeden edemiyorum. kısacası film o kadar güzel ki insanı farklı diyarlara götürüyor ve o diyerlardan asla geri dönmek istemememizi sağlıyor.çünkü o diyarlar bizim olmak istediğimiz macera dolu diyarlar...
herşeyiyle süper bi film.. ben zaten çocukluğumdan beri bu filmin hastasıydım.. ne zaman televizyonda çıkıcak diye hep merakla beklerdim we beklediğimide değiyodu hani....
Bu filmi çok seviyorum. izleyip de beğenmeyen biri yoktur herhalde! hal böyleyken farkı ve kalitesi herkes tarafından bilinen bir film hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Çok başarılı ve kaliteli bir başyapıt! sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ilk 2-3 filminden biri! İzlerken müthiş heyecan, keyif ve mutluluk veriyor insana. Süper! Muhteşem! daha ne diyeyim ki! :) her defasında ilk kez izliyormuş gibi heyecanla ve sıkılmadan izlediğim ve izleyeceğim ender filmlerden..
kesinlikle seri olarak süper bir film tam bir arşivlik sadece bugün değil 10 yıl sonra da bu filmi ilk izlediğimdeki gibi izleyeceğimden eminim.Dublaj konusunda katılıyorum p yüzden mutlaka orjinal alt yazılı filmini alın mükemmel oluyor