Yarından Sonra
1942 Puanlama

gcbedir
gcbedir

27 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Felaket filimlerini seviyorsanız bu filmi sakın arşivinizden eksik etmeyin. 720p bulana kadar çok uğraşmıştım.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
görsel yönden muhteşem görüntülere imza atılmış 8/10
nellyo33
nellyo33

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
germiş geçmiş en iyi kıyamet filmlerinden belkide en iyisi şu an aklıma gelmiyor tartışılmaz 9/10
Burakrises
Burakrises

27 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
aldığı puanı zerresine kadar hak eden bir yapım. oyunculuklar falan filan tam sevdiğim bir film göze hitap ediyor. 10/10
karakartaltevfik
karakartaltevfik

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tipik bir kıyamet senaryosu olduğunu söylebilirim The Day After The Tomorrow için.Eğer kıyamet senaryosu içeren yapımları beğeniyorsanız bu filmde ilginizi çekecektir.Ben The Day After The Tomorrow a 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
electronica
electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
- Sence uygarlığımıza ne olacak?- İnsanlık geçmiş buzul çağını atlattı. Eminim bunu da atlatacaktır. Herşey hatalarımızdan ne öğreneceğimize bağlı ...
berfin-
berfin-

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi çok eskiden izlemiştim ve hala çok iyi olduğunu hatırlıyorum. İzleyin bence.
gokhansld
gokhansld

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Mutlak Sıfır diye bir film vardı, malesef o filmi mynetin arşivinde bulamadım. Yarından Sonrayı, bence o filmden esinlenmiş ödenek ve teknoloji bakımından daha gelişmiş ikinci bir tekrarı olarak görüyorum. İnsanoğlunun felaketler karşısında nasıl gerçek benliğinin farkına vardığını çok güzle anlatıyor. Keşke bütün dünya da böyle bir felaket yaşanmadan insancıl duygularının ön planda olduğu bir gezegen olsa. 10/9
bysezer6
bysezer6

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim.
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gayet güzeldi..
hakan07
hakan07

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel film. tavsiye ederim 2-3 kere izledim bi 2-3 kere daha izleyebilirim.. 9/10...
eren-hb
eren-hb

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelime harikaydı.
zafer-cesur
zafer-cesur

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlenilebilecek bir film, 8 puanı hakediyor.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken önemli bir film.en azından küresel ısınma gerçeğini bize hatırlatıyor.herkes izlemeli.10/8
ozlem-askin
ozlem-askin

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
belirtilmiş mantık hatalarının olmasına karşı defalarca sıkılmadan aynı heyecanla izlediğim filmlerden biridir.gerçekten çok sürükleyici mükemmel bir film herkes mutlaka izlemeli.