Zathura: Bir Uzay Macerası
3,7

Selcuk Genc
Selcuk Genc

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir aile seyirliği...
sweet-casnu
sweet-casnu

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçkten çocukça olarak düşünülmemesi gereken bi film. vermek istediği düşüncede gerçekten anlamlı. fakat olayların sıralanış şekli ve oyuncuların performanslarını beğendiğimi söyleyemem. özellikle o çocukların ablası olan kişilinin inandırıcı olmadığını düşünüyorum. bunlara rağmen film kesinlikle izlenmeye değer
flavio-ci
flavio-ci

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
jumanji sevenlerin sevecegi bir film.Harikaydı.kesinlikle tavsiye ediyorum
duygu-1993
duygu-1993

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi ayrıca çocukça da deildi bence hiç sıkılmadan izlenilecek eğlenceli bir filmdi tavsiye ederim...
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Daha çok çocuklara hitab eden bir film olduğunu düşünüyorum.Hayal güzü belki güzel ama yetersiz
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
jumanjının uyarlaması gibi birşey olmus eglenceli
genaozen
genaozen

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü bir film sahneleri çok kötü herşey yönetmenler herahlade hayal güçlerini baya zorladılar ama bence çok cocukça bir film yani 9 yaş ve alt çokcuklar seyredebilirler bu filmi gerçekten çok kötü özellikle de şu bodrumda buldukları oyuncak daha da berbat ve saçma bir film ben beğenmedim hiç
Creyk-van
Creyk-van

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence bu filim gerçekten çok güzel bir film insan bu filmi izlerken hiç sıkılmıyo ve bu filim her yaşa hitap ediyo kaliteli bir macera filmi bence izlenmesi geeken bir filimkesinlikle zaman kaybı diğil ben 10 üzeinden 10 verdim filme
8elyense8
8elyense8

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
jumanji'Le nerdeyse tek fark uzayda geçmesiydi
bazı şeyler abartılmıştı ve çok hata vardı
örneğin;koltuğun uzayda yanmaya devam etmesi,astronotun kasksız uzaya çıkması...vs
yapacak başka bişeyiniz yoksa izlerken sıkılmazsınız :(
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir maceraydı, zathurayla yolculuğa çıkmak ve bu yolculuktan dönmek bir büyülü yolculuk..
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Jumanji kadar güzel olmasada yinede çok beğendim çok iyi bi çocuk/bilim kurgu filmiydi yani güzel vakit geçirmek için izlenir derim...!!!7.8/10
ynarcin
ynarcin

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çocuk filmi desek herhalde tabir yerine oturmuş olur.çünkü film zaten bir oyun etrafında dönüyor ve tam da çocukların sınırsız hayalgüçlerine hitab edebilecek cinsten.büyükler için ise çocuklarla birlikte ailecek izlenebilecek ve böylece eğlenceli hale gelebilecek ama tek veya arkadaş grubuyla izleniyorsa bayacak sıkacak bir film.
Özge O.
Özge O.

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Jumanji’nin aynısıdır diye sinemada izlememişti.Ama dvdsini izleyince keşke sinemada seyretseydim dedim.Jumanji den çok farklı ama en az onun kadar kaliteli ve güzel bir film.Seyretmenizi tavsiye ederim.
kafkasyaa
kafkasyaa

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filme hikaye,oyuncular vs. olarak bakamayacağım.Çünkü izlerken dvd nin amacına ulaşabildiğini gördüm.Efektler iyi,ses önem kazanıyor.İkinci defa izlediğimde görüntüyü kapatıp sesleri dinledim .)
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok güzeldi insanı bambaşka bi dünyanın içine çekio.