Cehenneme Bir Adım
3,8

arsev17
arsev17

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmin yaşattığı ortam mükemmel. Gerçekten de buna sadece bir yaratık filmi diye bakılmamalı. Filmin vermek istediği mesaj çok daha farklı, yaratıklar ise o mesajı vermek için seçilmiş bir ayrıntı sadece. İzlediğim en iyi gerilim filmlerinden biriydi. Hafızamda yer etti. İzlenmesini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle testere serisini beğenmiş arkadaşlar izlesin, beğeneceklerdir bence.
by-kelebek
by-kelebek

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben gerilim filmlerini severek seyreden biri olarak bu filmi 3 ayda bir mutlaka izlerim olumsuz yorum yapanlarada bişiy demiyorum zevk meselesidir bence (testere) ve (korku kapanı) kadar güzel bir film senaryo ve oyuncuların performansını harika buldum Tebrik ederim 10/9
filmdenanlar
filmdenanlar

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film genel olarak akıcı ve sıkılmadan izlenilenebilir.zaten 2005 in en iyi korku filmi şeçilmiş.film ilerledikçe temposu artıyor.
alytheguru
alytheguru

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmin DVDsine yetişebildim ancak o zamana kadar izleyemediğim için üzüldüm izledikten sonra. İngilizlerin korku yeteneğini konuşturduğu çok başarılı bir gerilim yapıtı olmakla beraber, mekanların insanı filmin havasında tutması, seslerin de destek olarak insanı germesiyle birleşen oyunculuklar çok güzel bir iş çıkarmış. Bence müthiş finaliyle akıllardan uzun süre çıkmayacak bir film. 10/8i hak ediyor..
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok uzun süre bekledikten sonra birz hayal krııklığına uğrasam da iyi bir filmdi
yasinyucel85
yasinyucel85

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film nasıl 7.5 puan alır anlamadım.izlediğim bir çok gerilim filminden daha güzeldi.daha fazlasını hakediyo bence.
vipemre
vipemre

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve izlenmesi gereken bir film. Ayrıyetten filmin son kısmı çok hoşuma gitti.
erenov
erenov

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tam bir korku filmi konusu bakımındanda enterasan ben filmi sinemada seyretmiş ve oldukça gerilmiştim.. Son ses verip birz da buyuk ekrandan seyredin bakalım neler olucak :D Sinemedaki kadr olmasada etkili olur..
expres12341975
expres12341975

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence izlemeye değer.Zaten korku filmi olarak çok başarılı yapım bulmak diğer tarz filmlere göre kolay değil.Benim beklentilerimin üzerinde çıktı.izleyin derim
sonte-2
sonte-2

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Cehenneme Bir Adım son yıllarda izlediğim en iyi gerilimlerden biri. Arkadaşların da dediği gibi bu konu üzerine pek çok film var; ama Cehenneme Bir Adım uçurum gibi farklarıyla diğerleri arasından hemen sıyrılıyor. Film Hollywood klişeleri konusunda da başarılı bir tasarruf uygulamış, yer yer başvurduğu klişeleri de yerinde kullanınca başarlı bir film ortaya çıkmış. Filmin en can alıcı noktalarından biri de sonuydu. Kesinlikle klasik bir son değildi, bu tür özgün sonlar gerçekten izleyiciyi mutlu ediyor.Yorumlara bakınca hemen hemen hepsinin olumlu olduğunu görüyorum, buna karşın filmin aldığı puanın düşük olması pek de reva değil.
emre-atabay
emre-atabay

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kadir503 sana kelimesi kelimesine katılıyorum,bencede film gayet başarılı görüntü kalitesi süper.son yıllarda çıkan saçma sapan zombi filmlerinden sonra etkileyici bi film doğrusu.izlerken sanki o mağaralardan geçiyormuşum gibi gerildim.
teenyoung
teenyoung

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film Başlarda Sıkıcıydı İlk 35 dk'sı Ondan Sonrası Güzeldi Ama İtiraf Edebilirim ki Mağarada İlk Canavarlarla Tanıştıkları An da Hayatımda İlk Defa Korku Fİlminde Komedi Fİlmindeki Gibi Güldüm Ama Yinede İzlenmeye Değer SOnuda Garip 9/10
dinopis-2
dinopis-2

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mekan mağara ortam karanlık. bu sebepten film izleyiciyi germekte fazla zorlanmıyor. oyuncular beklenilenin üzerinde performans sergilemiş. bir de kadınlar arasındaki iç çekişme filmi daha da heyecanlı kılıyor. izlenmesi gereken korku filmlerinden.
duygu-bjk93
duygu-bjk93

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi korku macera falan eğlenceliydi tavsiye ederim...
nothing-86
nothing-86

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aklımda kalan birkaç korku filminden bir tanesi. Gerçekten sürükleyici ve hiç sıkılmadan izlenecek bir film olmuş.. Bence korku sevenler kaçırmamalı.