Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi
3,6

Şahin Çiğiltepe
Şahin Çiğiltepe

12 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Ben son sahnede Hz. İsa 'nın ellerindeki çivi girişlerinin görünmesine bir anlam veremedim, o zaman bütün vücudundaki işkence izleri de görünmeliydi diye düşünüyorum, eğer kaçırdığım birşey varsa söyleyin lütfen ama film genel olarak çok başarılıydı, sadece yapılan işkencenin dozuna göre dayanma sınırı çok uzatılmış bence...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Gibson dan başarılı bir işçilik...
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

14 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bu muhteşem filmi hala izlemeyen varsa çok üzülürüm..
womenaglex
womenaglex

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok kötü işkence sahneleri Vardı.Yanlız dinsel açıdan islamiyette hz isanın(a.s) çarmıha gerildiği kabul edilmiyo diye biliyorum.Mel-gibson muhteşem iş yapmış lütfen 18 yasındakı kucukler izlemesin.Yiyenim 10 yasında izledi ve bunalıma girdi:S
HAMLET1980
HAMLET1980

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
sana tamamen katılıyorum scar face 53 .bence yorum yaparken filmle alakalı yorum yapalım.bence filmden çok oyunculuk harika jim baba ince kırmızı hattada çok iyiydi.film izlenilir ama herkes bu işkenceleri izleyemebilir.
maximreality
maximreality

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
işte benim filmim bu...
yunusksk
yunusksk

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlerken kasıldıgım bi film gercekten süper
melek29101983
melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film defalarca izledim ve izleyeceğim bir film.ama her defasında harap oluyorum.ve gözyaşlarımı tutamıyorum.görselliği beni bu kadar harap eden ve gözyaşlarıma hakim olamadığım.bu filmi izlerken hep düşünüyorum.biraz filmin konusundan uzaklaşarak.etten kemikten bir insana bu işkencelere yapılırmı tam bir vahset iğrençlik.ve gerçek bağlılığın ne demek olduğunu kanıtlıyor.inanmanın güvenmenin önemi.tabi katoliklerin inançları daha farklı olduğundan konu daha farklı.ama gerçekten süper bir film.
pelin-eisenheim
pelin-eisenheim

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar araştırdım ve buldum bu film gerçeği yansıtmıyor çünkü hz. isa bundan 1000 kat fazlasını çekmiş bi yerde gerçek sadece daha hafifi..
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
işte biz bundan dolayı kaybediyoruz. Adamlar kendi peygamberlerini görsel öğede yansıtma imkanlarına sahipler. Tutku benim bu güne kadar izlediğim en iyi filmlerden biridir. düşük puan alma msebebi malum biz müslüman bir ülkeyiz. De işin sanatsal-kurgusal-cesaret-akıcılık-senaryo-oyunculuk yönüne neden bakmayız. Hadi bana buradan bu filmedeki yukarıda bahsettiğim öğlerden beğenmediğinizi sebepleriyle anlatın da biz de diyelim ki beyazperde de cahil kalmışız. Adamlara gerçekten imreniyorum sanatta sınır tanımıyorlar. Bizim yaptığımız filmlere bakın gülmekten ölürsünüz. Ramazan akşamlarında açın bir kanalı bakın Hz. Ömer’in hayatı canlandırılıyor ve kendisinin görüntüsü yok gittiği her yerde bir ayna vasıtasıyla nur misali görüntü her yana yansıyor. Gülmeyiz de ne yaparız.Biz millet olark fikirlerimiz dışında doğru kararlar veremyiz. Her şeyi ideolojik olarak algılarız. Tutku her yönüyle 10/10
nilat
nilat

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hıçkıra hıçkıra aqladıqımm nolur artık yapmayın ,vurmayın dicek kadar baqardıqım tek film ..qerçekten mükemmeldi.. konu biras saptırlmıs ama olsun herkes islesin bnce qerçekten çok etkilendimmm ...!
ozancanbulat
ozancanbulat

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film 'Hz. İsa'nın son 12 saatini anlatan film bana göre tam bir baş yapıt.
sinema-2
sinema-2

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyebilirsiniz şiddetten rahatsız olabilirsiniz ama film bir şiddet ve trajedi başyapıtıydı.
isa gerçekten çarmıha gerildimi anlatılanlar doğrumu bilmiyorum ama dünyada iğrenç ölümler yaşayan ve işkenceye maruz kalan sürüyle insan var ve bu insanlar zamanın kayıp çocukları olarak yokolup gidiyor kimse farketmeden.maalesef bazı şeyler insanların gözüne sokulmadıkça görülmüyor gözüne sokulunca da sadistlik ya da duygu sömürüsü oluyor peki duygusuzluk sömürüsü neolacak.evet filmde rahatsız edici derecede şiddet vardı.evet bakmaya dayanamadık peki buna maruz kalan insanlar bizim gibi sinemadan çıkıp kurtulabilir mi.
bu film işkenceye bir ağıttı bence ve mel gibson braveheart tan sonra yine radikal çizgisini ve iyi sinemacılığını devam ettirmiş.
bide filmin başında ki isanın ormanda dua ettiği sahne herşeyiyle mükemmeldi ve beni fazlasıyla heyecanlandırdı
powder
powder

6 Mart 2005 tarihinde eklendi
şiddet sahneleri ile eleştirilen bu film ne ise onu gösteriyor mel gibson izleyicinin görmesi gereken her şeyi gösteriyor yapılması gerekeni yapıyor ve mükemmel bir oyunculuk yönetimi sergiliyor. İzleyiciyi derinden etkileyen bu türde çok az film var, ve bunu şiddet göstererek yapıyor diyenlere şu sahneyi hatırlatıyorum isa sırtında haç ile bir ara yoldan geçiriliyor hz.meryem ona yaklaşıyor birbirlerine dokunuyorlar gözlerinin içine bakıyorlar. meryem isanın çocukluğunu hatırlıyor ;filmin doruk noktası bence burası . bu filmin hakettiği puan 10/10 dur
kivanc1905
kivanc1905

7 Kasım 2004 tarihinde eklendi
insanı bu kadar derinden etkileyen bi film bir daha yapılamaz diye düşünuyorum mel gibsonun ellerine sağlık ... ben bu adamı seviyorum....