Ben, Robot
4,2

Gwaihir0
Gwaihir0

14 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Film konu ve görsel efektleriyle cidden de mükemmel olmuş. Filmde yapay zekanın insanlığın iyiliği için insanları tutsak etmeye çalışması mükemmeldi. 9/10
akdeniz91
akdeniz91

22 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
ilk çıktığı zamanlar izlemiştim o zamana göre farklı konusu ile ve Will Smith in performansıyla güzel bir film tavsiye ederim
kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Aksiyonla bilimkurguyu başarıyla harmanlayan Will Smitin başarılı performansıyla laıp götürdüğü çok başarılı bir film.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
siddetle tavsye ediyorum hersey mevcut bu flmde :)))
turan
turan

21 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Will Smithin en başarılı filmi. Çok heyecanlı aksiyon dolu bir film. Sonu biraz çabuk bitti ama kaçırılmayacak bir film.
Burakrises
Burakrises

30 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
konu klasik ancak okadar iyi işlenmişki ortaya böle güzel bir film çıkmış bence çok hafif bir terminatör kokusu var ama konusu ve işleyişiyle tamamen farklı bir film olmuş.1 kere terminatördeki gibi konu o kadar karışık değil çok daha sade ve robotlar terminatör kadar gerçekçi değil yanlış anlamayın arnoltun etsiz halinden bahsediyorum. ne olursa olsun izlenilebilecek güzel bir film 10/9
cron026
cron026

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
flim takıntılı bir polisin karışık ve saçma bir işin içinden yüz akıyla çıkmasını konu alıyor. ama flim sonuna doğru insanların insanlık ve dünya için ne derece büyük bir tehlike olduğunu vurgulaması ve robotların insanları esir etmek için değil onları birbirlerinden korumak için ayayaklanması... buraya kadar güzel ama sonu kötü bitti...
Fahri07
Fahri07

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir bilimkurgu filmi.filmdeki bütün diyaloglar senaryoyla bağlantılı olması daha güzel olmuş böylece boş konuşmalara ve gereksiz sahnelere yer verilmemiş.aksiyon sahneleri ise gayet güzel işlenmiş.filmin senaryosu ve filmde geçen olaylar genellikle mantık çerçevesinde değerlendirilmiş.filmin bazı sahneleride alıştığımız gelecek filmlerindeki sahneleri anımsatıyor.Will Smithi pek izlemesemde bu filmdeki oyunculuğunu beğeniyorum.bu arada yönetmen Alex Proyasıda müthiş çekimlerinden dolayı takdir ediyorum.sonuç olarak harika bir bilimkurgu filmi ve mutlaka izlenmeli 10/9
Chev
Chev

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tekar tekrar izlenebilcek bir yapım...Will Smith hayranlığımın bir kez daha arttığı bir film..
hddes
hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
sıkılacak bir film değil hatta ara ara izlenebilir annesiyle converse dialogları insanda acayip bir tebessüm uyandırıyor...
scorpion1954
scorpion1954

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sölücek fazla bişi yok cok iyi.

10/10
sinema
1 ziyaretçi
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Robotlar, patlamalar, silahlar, aksiyon, Will Smith... hmmm...
serhatisci61
serhatisci61

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlemeyen yoktur herhalde varsa tavsiye edilir izleyin..
redoxx
redoxx

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Senorya,oyunculuk,görsel efekt hepsi mükemmel kesinlikle izlemeye değer.
halmars
halmars

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çekiminde bilgisayar efektleri ağırlıklı olan filmleri beğenmeyenlere kesinlikle öneriyorum. Konusu süper , filmin sonu çok güzeldi tatmin edici. Herkes izlemeli