aspes
24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Objektif olmaya çalışıyorum; sıkıcı dediğiniz film hakkındaki yorum sayısı 400 olacak neredeyse, kimi filmin bırakın yorum sayısını puan veren sayısı 50 yi aşmıyor.. Objektif olamıyorum; belki aşklar ve köpeklerden sonra bu üçleme sevdasından vazgeçemeyen İnnarutiyi suçlayabilirsiniz ya da "before the rain" asıl başıdır bunların da diyebilirsiniz ama bu adam bu işi biliyor kardeşim.. izlemeyende kaybetmiş sayılır bu filmi hayatında o kadar diyorum
ayrıca filozofane bireylerin yorum yaptıı ve ego tatmininde kullanığı, bunu yaparken de bilhakis türk dil kurumu resmi web sitesinden yararlanarak oluşturduu cümleleri,daha çarpıcı bir şekilde nasıl yazabilir ve bu şekilde melankolik bireylerin benle tanışmasını sağlayabilirim gibi bi takım rahatsız düşüncelerle piyasaya fırlamasına alet olan ama yazıktır oyuncularının ve yönetmeninin bundan bihaber durumda bulunduu bir baş yapıt..Son olarak: 21 gram ne kadar eder sorusunun cevabı yukarda yazılanlara uyanların yaklaşık beyninin ağırlığıdır;)
Kesinlikle izlenmesi gereken çarpıcı,orijinal ve kaliteli bir yapım.Kurgu çok anlamlı ve düşündürücü.Oyuncular çok doğru seçilmiş.En iyi filmler listeme aldım bile.Yalnız düşünebilen,ölçüp tartabilen insanlar izlesin.
10 üzerinden 10 bence film.Çok beğendim.Bütün oyuncular çok ii oynamışlar.Özellikle Benicio Del Toro süperdi.Mutlaka izleyin arkadaşlar.Şiddetle tavsiye ediyorum...
bir sanatçı gözüyle mahveden bir film aslında ama yönetmenin diğer filmlerine göre biraz daha basit kalıyor,konu olarak mesela... ama oyuncular ve Alejandro González Iñárritu'nun sağlam ustalıkları filmi adeta gözde yüceltiyor en azından benim için öyle :)
Müthiş bir film... Olayların ustaca işlenişi, fashback’lerle desteklenen kolaj çalışmasını andıran çok olağanüstü bir yapım. Oyunculuklar zaten müthiş, birde 21 gramın içinize işleyen o son anlatımı..! Herkese şiddetle tavsiye ederim
Çok etkileyici ve sürükleyici bir anlatım.Del toro ve Penn harikalar ama Halka'nın Naomi Watts'ını çok beğendim bu filmde.Yönetmenin en iyi filmi (Babil'den bile)..Mutlaka izlenmeli..
yaşasın innaritu filmleri. benim en beğendiğim filmler arasında 21 Gram.çok güçlü bir konu ve aksamayan kurgusuyla son derece başarılı bir film.oyunculara denilebilecek bişey yok zaten.mükemmeller!!!