anakin05-2
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten bu oyuncu kadrosuna yazık olmuş çok kötü bi film yapmışlar bir çok şeyi anlamıoyosunuz sonunu da sanki filmi kesmişler gibi yapmışlar baştan sona facia 4/10
hayatımda izlediğim en en ennn sıkıcı film her türlü kötülemeyi hak eden bi film oldugunu dusunuyorum..hayatımda ilk defa bi filmin yarısında sinemadan çıktım:bu filmde..ama robert de niro ya saygıdan izlerim diyorsanız izleyin çünkü saygıyı hakediyor eski işleriyle tabi. ama bu film olmamışş:1/10
bence bile bu film insanlarla dalga geçilmek için yapılmış.uzun zamandır sinamada bu kadar kötü bir film izlememiştim.böyle iyi oyuncularla böyle kötü bir film çıkarmak zor olsa gerek.
allah aşkına bu kadar berbat bir film olurmu yahu. filmin ne konusu ne mantığı ne de sürükleyiciliği var. filmden sakın beklentileriniz olmasın resmen sıkıntıdan patladım izlerken
Heyecanlı, gerlim dozu yüksek filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka gitmemeniz gereken bir film. Ama yok; uykusuzluk sorunu çekiyor, 'Tüm ilaçları denedim ama bir türlü uyuyamıyorum' diyorsanız ilacınız bu film. Gidin ve iki buçuk saat(film bir de çok hareketliymiş gibi iki buçuk saat sürüyor) uyuyun.