Babil M.S.

turan
turan

1 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Devamı Beklenen bir film. Aksiyonu bol bir bilimkurgu.
Burakrises
Burakrises

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
amimasyon tadında bir roket (o nasıl bir yoket hala çözemedim) ve kurşunlar. raharsız edici yüzler(cildin altından resmen ışık fışkırıyor) zaten bu gelecekte geçen tüm filmlerde öyle(BZK:ultraviyolet) ve anlamsız bir son.
amylee-2
amylee-2

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
vin dieselin basarısılada birleşince ortaya gayet iyi bir film cıkmış.. izleyince pişman olunmucak bir film..
daybyday8181
daybyday8181

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerilim dolu sahnelerin yaşandığı kaliteli bir film di 10/9
Azeroth
Azeroth

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film fena değildi yani sürükleyici ve merak uyandıran bir konusu var.Fakat eksik bitmiş bir havası var yani tutarsa 2.sinide çekeceklerdi ama sanırım tutmamış ki 2. film ufukta gözükmüyor en azından 2011 e kadar planlanmış birşey yok.Bunun anlamıda 2.si çekilmeyecek.Bu bakımdan bakarsak çok yarım kalan bir film olmuş.Artık devamını hayal gücümüze bırakmışlar sanırım :)
e-ergener
e-ergener

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Vin Diesel i böyle filmlerde görmeyi özlemiştik. Çok güzel oldu..
lovejunkie
lovejunkie

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filim güzeldi,aksiyon sahneleri tatmin ediciydi ve sürükleyiciydi.merak uyandıran farklı bi konusu verdi.gelecekteki doğu ve batının ne hale geldiği konusunda güzen bir tahminde bulunulmuş.
Özgür Çelen
Özgür Çelen

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona aksiyon ve gerilim dolu güzel bir film ama film sonunda çok soru işareti bırakıyor buna rağmen izlene bilecek sürükleyici bir film (vin dıesel olsun o kadar )
yasayan53
yasayan53

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Puanlar hiç gerçekçi değil! bu filmin hakkı bu değil. gayet güzel bir film.Lütfen eleştirileri filmin tarzına göre yapalım. Bilim kurgudan hoşlanmayan puan vermesin, ki beğenmeyecektir zaten filmi.
Aslında puanlamada noktadan sonraki değerde önemli!7 ile 8 arasında çok büyük bir fark var!Ben 10/8.2 veriyorum.
hskulu
hskulu

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sabırla bu filmi bekliyorum vin diesel in filimleri çok güzel oluyor...
M-XXXimum
M-XXXimum

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Herşeyden önce bu filmin 160 dak. uncut versiyonuda DVD de çıkacak. Mutlaka devam filmi olacak. Vin Diesel in XXX lerinden sonra çok başarılı geldi bana. Beğendim ama neden anlamadım. Belki Blade runner havası hissettim. Kült olursa şaşırmayın :)
emine1016
emine1016

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon ve gizem sevenler için gayet hoş bir film. Yada boş vaktiniz varsa canınız sıkılıyorsa zaman değerlendirmek için izlenebilecek bir film
zeliskom
zeliskom

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok süper bir filmdi.zaten vin diesel war bi kere yani...
özgün bi senaryosu war ve sahneleri bazı yerlerde çarpıcı..
etkileyici bi film.
tavsiye ederim..
avokado86
avokado86

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Senaryo anlatımı ve kurgusu biraz başarısızda olsa, aksiyon severler keyifle izlebilirler.

Vin Diesele çok yakışmış rol, ama fazlada birşey beklememek lazım filmden..

Ayrıca filmin başlarında çalan o meşhur şarkıda achozen-deuces, meraklılar için...

Bitmiş dünya atmosferini yer yer iyi yansıtsada, ABD dışındaki yerleri bitap göstermek neye dayanıyor anlamak zor.
orderpros
orderpros

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sonuna Kadar Hiç Sıkılmadım Süperdi Fakat Sonu Çok Kötü .