Sky Captain ve Yarının Dünyası

molokovellocet12
molokovellocet12

30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
çok kötüydü.hürriyetin keyif ekindeki başlık tam uymuştu"sadece oyuncular gerçek"özellikle gwyneth paltrow'un robotların arasındaki duruşu çok kötüydü
alper-selek
alper-selek

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
fantastik film sevenlerin hoşlanacağı bir film..robotlar,dinazorlar,uçan havaalanı ve a.jolie..finaldeki espiri de çok güzeldi :)
hasanduzen32
hasanduzen32

3 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Con asiri umitlerle gitmemistim filme ama en azindan eglendirmesini bekliyordum, bence cok bayici ve beklentileri karsilamayan bi film. Basa bela olan merakli gazeteci klisesi cok bayik bence. Bilimkurgu/fantazi olmasi nedeniyle bana cok hafiiften "league of extraordinary gentlemen" i hatirlatti ama o filmden bile cok daha fazla zevk almistim. Benc eparaniza yazik olur gitmeyin, cok merak ediosaniz en sahtesinden CD sini alip sikici bi aksaminizi dolduracak bi aktivite olarak degerlendirebilirsiniz. Ayrica Angelina Jolie filmde cok az gorunuyor.
yakanmustafa
yakanmustafa

30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar böyle yorumlarda fikirlerin neredeyse kesin denilebilecek şekilde ikiye ayrıldığını görmemiştim. Neyse filme geçersek bence güzel ve atmosferi kendine özgü
Lorelei'nin de dediği gibi eski superman çizgiromanlarını hatırlatıyor.