pinar-ozkan1
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Herkesin izleyebileceği kendine bişeyler çıkarabileceği bir film. Herkese tavsiye ederim. Filmi bir defa değil çok seyrettim insan doyamıyor. Bence çok kaliteli bir o kadar da güzel ve duygusal bir film.
Kesinlikle aldığı puandan daha fazlasını hakeden bir film,sonunda tüyleri diken diken eden ve koltuğa sizi yapıştıran bir güce sahip..bence mutlaka izlenmeli,etkileneceksiniz!
bu filmi keşfedip izlediğim için o kadar şanslıyımki.. böle duygulu bi film.. böle gzel, içten oyunculuk.. biliorum çok az şey sölüorum bu muhteşem film için.. herkes izlemeli.. inanıorumki herkes kndinden bişey bulacak..10/10
İnsanlar bu filmin neyini çok beğendiler anlamadım çünkü sözde yaramaz çocuklar bir koroya katılınca mı düzeliyor yani tamamen algıya yönrelik bence ayrıca öğretmenimiz 50 yaşında duruyor ve ergen gibi öğrencisinin annesine yuruyor ayıp ayıp bide çocuktan teşekkür mü bekliyordun sonunda ise öğretmenimiz suçu olmayan bir şekilde kovuluyor ay ne üzüldüm
Öğretmenliğin ve çocuk psikolojisinin etkisinin vicdan ile birleştiği bir film. Müzik ile kendini ifade eden çocuklar yaşadıkları travmalar ile toplumun perspektifini sunmaktadırlar. Sonunda ailesi savaşta ölmüş bir çocuğun öğretmene sığınıp gitme sahnesi gözleri dolduran cinsten bir ifade yöntemi olmuştur.