Koro
4,3

rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır bir filme 10 puan vermemiştim,tam içime sinmeden de bunu sık sık yapmam.ama inanın koro 10 puandan da fazlasını hak ediyor.müthişmiş harikaymış bu kelimeleri geçiyorum ve ben bu filme kusursuz sıfatını layık görüyorum.aklınızda sinemanın tanımı nasıldır bilemem ama,açıkçası benim kendi anlayışım doğrultusunda her şeyiyle üst düzey bir yapım.mutlaka izlenmesini öneriyorum.
spiritual-antiseptic
spiritual-antiseptic

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
evet evet filmin sonu çok güzel :) bilmiyorum biraz ölü ozanlar tadında bi film ama güzel güzel.sürükleyici.izlemesi zevkli.
acisekerr
acisekerr

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
süper bı fılm.sıcacık,duygulu ve harıka müzıklere sahıp.fılm alıp goturuyo ınsanı.1010.
iste-budur
iste-budur

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilham verici filmler listesinde olması gereken sıcacık bir film.izlemekten sıkılmayacağınız,eğer izlerseniz kesin favorileriniz arasına alacağınız sıcaklıkta bir film.her ne kadar fransız filmlerine karşı bir önyargım olsada "les choristes" çok hoşuma gitti.dört dörtlük bir film.
hacker-denioxx
hacker-denioxx

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Etki ve Tepki :D Gerçekten güzel bir film mutlaka görün ama mutlaka...Biz okulda izledik (müzik dersinde :D) ve hoca gelmediği halde tüm sınıf ilk defa sustu ve film izledi...O derece insanların üzerinde etki bırakıyor...
abasakgurel
abasakgurel

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bir şey daha ekleyeceğim müzikleri süperdi.DVD sinde Candan Erçetin ve öğrencileri filmin müziklerini seslendiriyorlar.10/10
denz-2
denz-2

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir film bu da... aslında çok işlenmiş bir konu olmasına rağmen etkileyiciydi.. pepinot nun o yüz ifadesi ya da morhange çıkmayacak aklımdan.soundtrack albümü de alıp dinlemye değer güzellikte.
sumru93
sumru93

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filme bizi müzik öğretmenimiz götürmüştü. bizimkiler de izin verinde gittim. film çok güzeldi ben ağlamadım ama bi baktım herkes hüngür hüngür dökülmüş ama ben de çok hislendim. gitmediyseniz bile mutlagka dvd sini alın
arif-alkan
arif-alkan

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Eğitimci olan herkesin izlemesi gereken bir film...
Augustus-2
Augustus-2

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
uzun zamandır içimi böylesine ısıtan bir film izlememiştim. öğretmenlik mesleğinin zorluğu ve ağırlığını gösterirken diğer yandan da 'insan'ın ne kadar değersiz fakat aslında ne kadar değerli olduğuyla ilgili ince mesajlar veren bir film. Candan Erçetinin 'Sevdim Anladım' şarkısı bu filmi seyrettikten sonra daha derin bir anlam kazanıyor.
memoli-2
memoli-2

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
her yönüyle çok güzel bi filmdi..kesinlikle izlemelisiniz..95 dakika boyunca çalan rahatlatıcı müzik insana bambaşka duygular yaşatıyor...iyi insanların çevrelerini mutlu ederken kendilerininde ne kadar mutlu olduklarını ispat eden etkileyici bir film;)
antique
antique

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
herkesin öğretmen olamayacağını anlatan harika bir filmdi.. film bittikten sonra acaba soundtrackını bulabilir miyim diye düşündüren bir filmdi.. kesinlikle tavsiye ederim!
urguperen
urguperen

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper bir film,öğretmenlik mesleğini anlatan,ideal bir öğretmeni anlatan çok güzel film....
bloodysweet
bloodysweet

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ölü ozanlar derneği imparatorlar kulübü bu konu çok işlenmişti ilk başta bende öyle baktım bu filme ama inanın herşeye deyecek bir şey olmuş.Sizi nasıl rahatlatıyor nasıl bir seansa sokuyor anlatamam.Herkesin görmesi gereken bir başyapıt
mekanta
mekanta

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim ve mükemmel diyebileceğim tek film. Bu filmi izlediğim için kendimi şanslı sayıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim izlemezseniz çok şey kaçırmış olursunuz. 10/10