Doğukan Elik
7 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuk çok güzel. Eğlenceli, kendini izleten bir film. amma ve lakin mantık hatası aramaya kalkmayın yoksa işin içinden çıkamazsınız. İki kişi tüm orduyu katletti. Eğlenceli, çerezlik bir film.
Film komedi aksiyon alanında bir film ve konu ise ciddi işlense çok güzel işler çıkarabilecek bir konu, konuyu komedi altında işlemişler gerek dövüş sahnelerinin müzikleri, gerek john un mimikleri olsun. Karakterlerin birbirleri hakkında öğrendikleri can sıkıcı şeyler sonrası -özellkkle jane- mimikleri ve tepkileri çocuksu ve filme eğlenceli bir hava katıyor. Konuyu özellikle psikolojik yönden ele alarak gerçekten güzel bir film ortaya koyma şansları varken filmi ortalama bir film halinde bırakmayı seçmişler. Aksiyona gelirsek gayet yerindeydi boğmuyordu da lakin konu gereği beklenen tersköşe tarzı beklenmedik,şaşırtıcı sahneler yeteri kadar yoktu. Müzikler çocuksu, mimikler espirili, konu güzel işlenseydi kaliteli, aksiyon sahneleri ortalama, yakın dövüş sahneleri harika, sözlü espirinin az olduğu ortalama bi filmdi
Mr. & Mrs. Smith .. Çok güzel ve eğlenceli bir filmdi , hani hem gülmek hem de aksiyon yaşamak isterseniz o an, tam size göre. :) Oyunculuklar zaten süper. Bir kaç kere daha izleyebilirim. Zaten Angelina Jolie ile Brad Pitt 'in beraber oynadığı film nasıl kötü olabilir. :) İzlemeyen varsa, zaman kaybetmeden izlesin. Herkese iyi seyirler..
jolie-pitt birliklteliğinin kaynaı film...güzel ve eğlenceli bir yapım olmuş...iki sağlam aktörde performansları yerinde...ve ben çok eğlendim izlerken...izlenebilir ben 7 verdim...
Film genel anlamda çok iyi olsada sonu hiçte beklediğim gibi çıkmadı, hatta film yarım kaldı diyebilirim. Smithler o kadar adamı yok etti ama o adamları kendilerine gönderen ajan bürlarına ve yöneticilerine sıra gelmedi nedense. Sırf sonu yüzünden 7/10
Gereksiz bi film senaryo çok klişe sadece oyunculuk var izlenmeye değmez vakit kaybı...Para harcamışlar emek vermişler pahalı oyuncuları oynatmışlar. Onun için en fazla 5 eder
bence çok fazla özelliği olmayan,sıradan ve sıkıcı bir filmdi.bu oyuncuları başarılı yapımlarda gördükten sonra , onların yanında bu film çok basit kalıyor ...