Makinist
4,2

0sensei
0sensei

6 Mart 2005 tarihinde eklendi
çok iyi bir film. güzel bir konusu var ve gerilimi de iyi düzeyde. christian bale'in bir film için bu kadar aşırı zayıflamasına da şaşırmamak elde değil. bir deri bir kemik kalmış. izlemeye değer bir film.
delicewatt
delicewatt

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
equilibrium berbat bir filmdi bence bale bu filmde çok daha iyi bir performans göstermiş zaten film de çok daha iyi ,izleniyor ,senaryo bence çok ahım şahım değil, ama farklı ve filme tam oturmuş ortamıyla sıkmıyor, güzel bir psikoloji filmi 6,5/10
toxicty
toxicty

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
chrıstan bale nın ''isyan''fılmıde cok iiiydi,gerılım fılmı olarak,bu da müthiş bır fılme benzıyor.....
emreavcar
emreavcar

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
...Brad Anderson'in filmi, kendine has gorselligi, sik kadraj calismasi, mekan kullanimi ve tabi ki seyircinin ilgisini sonuna dek ayakta tutmayi basaran anlatimiyla ilgiyi hak eden basarili bir bagimsiz yapim. Ozellikle "American Psycho" Christian Bale'in, insani soke eden bir sekilde 28 kilo vererek Trevor Reznik rolune hayat veren performansiyla da hayranlik uyandiran "Makinist"in bu kadar iyi referanslara ragmen, seyircisinin beklentilerine yakin bir finalle noktalanmasi bir parca etkisini kaybetmesine neden oluyor bence. Yine de kendine ozgu, es gecilmemesi gereken cok sik bir film...(7/10)
sickcaffali
sickcaffali

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ispanyoların filmlerine bayılıyorum.et kafalı amerikalıların filmlerinden farkı hemen anlasılıyor.daha canalıcı noktalara deginiyolar ve daha humanist
halitbahtiyar
halitbahtiyar

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
türü gerilim olmasaydı oskar alırdı, harika bir film
porcelainn
porcelainn

25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
filmin atmosferi oldukça kasvetli ve bir o kadar da etkileyiciydi..öyleki filmi izlerken trevor'un uykusuzluğunu ben de derinden hissettim..christian bale,başarılı bir oyunculuk çıkarmış,fiziksel anlamda role hazıranmadaki başarısı da tartışılmaz..film gerçekten sona kadar sıkılmadan izlettirdi kendini,ama final ne yazık ki beni tatmin etmedi..filmde memento yu çağrıştıran detaylar da kafamı karıştırıp durdu..genel anlamda fena bir film değildi.
fazilzepzeki
fazilzepzeki

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
arkadaşın teki efekt filan demiş ama yok...testereyle benzerlik biraz var onu da anlatırsam filmin anlamı kalmaz.filmin sadece sonu iyi ve anlamlı
buzutku
buzutku

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
!f istanbul kapsamında gosterilicek bir film. Hit filmler arasında... Yapim aşamasında degildir yani guncellenlesi lazım