Makinist
4,2

tbmt
tbmt

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bence film kendi içinde değerlendirilecek olursa, sıradısı bi tarafı olmamakla birlikte izlendiginde pişman da olunmayacAk bi film.Christian Bale in performansı takdir edilesi.Yönetmen izleyiciyi de etki alanına sürüklemek için sonlardaki sahneden bi kesit filmin basına almıs, ancak yine de izleyicilere sürpriz yapma konusunda cok da basarılı olamamıs zira adam asmaca da son iki harfi görmemle çözmem bir oldu:)
cougarcop
cougarcop

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film kendini izlettirmekte son derece başarılı sürükleyici ve sonuyla çarpıcı. dövüş kulübü ve akıl oyunları tadında olsa da kendine özgü bir atmosfer yaratılabilmiş. dövüş kulübüne 9 vermiştim bu filme 8/10 verdim.1 puanı da d.kulübünden çok farklı şeyler anlatmaması için kırdım. kesinlikle izlenmesi gereken ama özellikle tam konsantre ve gece izlenmesi gereken bir film.
hmzsgcn
hmzsgcn

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle yorum yazan arkadaşların bir filme nasıl bir beklentiyle izlemeye başladıklarını bilmiyorum. Yapılan yorumlarda haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Christian Bale bu adam rolünü kesinlikle çok ciddiye alıyor. İnsan bir film için nasıl bu kadar kilo verebilir. Bence kesinlikle izlenmesi gereken benzer senaryolar arasındaki en özgün filmlerden.
haceremail
haceremail

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
fena bir film değil ama bu puanı almış olması garip,çok fazla beklentiyle izlemeyin derim....
bale iyi bir oyuncu olduğunu fazla kanıtlamış bu filmde bence...
areano
areano

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
seyrettiğime pişmanım..zaman kaybı..bu kadar puan almasınada pes yani..
Frank-Serpico
Frank-Serpico

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Christian Bale Gercek bır oyuncu vucud dılı hareketlerı bır an bıle rol yaptıgına ınanmıyorsunuz fılm agır mı degıl pıskolojık bır yıkımda olan bır adamın hayatıbu fılm cokta basarılı bence arsıvcıler ıcın ıdeal ...
merttess
merttess

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok kotü bir film en az 5 kere oturdum izlemek için hiç birinde sonuna kadar izleyemedim kesınlıkle tavsıye etmiyorum
umut-kahya
umut-kahya

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bale'e helal olsun ne diyim yani adam bir rol için ne hallere girmis daha ne olsun ki adam amerikan sapiginda harika bir vücudu vardi.Ayrica o film de de inanilmaz oynamisti bunda da süper oynamis.Filmi begendim bence güzel ancak sizofreni filmlerde birbirine benzemeye basladi bir an önce daha degisik seyler yapmalari lazim.8
masterofpuppets-2
masterofpuppets-2

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğime pişman oldum bu kadar boş bir film olmaz filmde hiçbişey yok hiçbişey
beck31
beck31

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gercekten iyi yonetilmis ve cok iyi oynanmis bir film. oldukca karanlik bir atmosfere sahip.
raikonensheva
raikonensheva

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
eksik bişeyler var filmde senaryo kopuk geldi bana.. 7.5/10 alır benden en fazla oda bale nin oyunculuğuna..
Ismail T.
Ismail T.

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
insan adamı öyle görünce korkuyo bea
değişik bi film olmuş izlenir
kalender1903
kalender1903

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
c.bale nin oyunculuğu mükemmeldi ancak kurgu olarak o kadar da beğenmedim. daha da iyi olabilirdi.
michael-corleone
michael-corleone

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
christian bale kesinikle 10 üstünden 10 alıcak kadar ii bir oyuncu onun çizgisi çok farklı..işinde son derece disiplinli ve kararlı..bu filmde onun o zayıf halini görünce film boyuncu vücudumun her yeri ağrıdı yaw..içim kıyıldı resmen..ama film gerçekten çok güzeldi..