Makinist
4,2

requiem87-2
requiem87-2

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
pek beğenmedim açıkçası. fight clubu izledikten sora finalini çok rahat kestirebiliyosunuz.
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
En iyi psikolojik filmlerden biri olmasına rağmen biraz fazla bunalım.Bale’nin ise oyunculuğu takdir gerektiriyor.10/7
r3mzi
r3mzi

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
fight club a çok çok benziyo ama onun kadar asil bir film değil.yine de güzel olmuş.sadece christian bale in oyunculuğu ve film uğruna yaptıkları insanı filme çekiyo.gerilim seven arkadaşların kaçırmaması lazım...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
psikolojik gerilim sevenler kesinlikle kaçırmasın bale yi tanımakta biraz güçlük çekiliyor:) bilmecesi çok güzel bir şekilde ifade edilmiş 10/6
boc3k
boc3k

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlerken büyük zevk aldığım nadir filmlerden...10/7
kadir503
kadir503

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Son birkaç yılda yapılmış bana göre en iyi psikolojik-gerilim herkes izlemeli 10/8
b3llism
b3llism

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence cok guzel hazırlanmıs bir film kesinlikle izlanmeli..10/10
desperadom2004
desperadom2004

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
dövüş kulübü tarzı bir film,ama onun seviyesine de asla ulaşamaz.güzeldi ama mükemmel değil.
potasyum
potasyum

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu tür filmler çoğalmaya başladı.ama güzeldi,,
miscivelek
miscivelek

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi... konu çok güzel işlenmiş. christian bale'nin oyunculuğu ise süper,harika,muhteşem,müthiş... :) izleyin derim.
emresahin1987
emresahin1987

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Dikkat ettiniz mi? Filmi izlerken, insanda garip bir dehşet uyandıran şey herhalde ardarda ve çok hızlıca sıralanmış resimler... Bilinçaltına işliyor! Fight Club seviyorsanız kaçırmayın. 9/10
palmiaaa
palmiaaa

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmi basit filimlerden ayıran tek özellik oyunun içinde oyun yaşamaları bu filmi basitlikten kurtarır mı bilmiyorum
Plagueis
Plagueis

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmi bugun izledim ve hala etkisinden kurtulamadım kesinlikle çok iyi bir film ve çok zekice yazılmıs bir senaryo.oyunculuk üst düzey.christian bale ne hale gelmiş gözlerime inanamadım bu kadar kiloyu nasıl verebilmiş hayret doğrusu.adam herhalde bikaç ay bişey yemedi bu rol için ya.1 yıldır uyumayan bir adamın halini o kadar iyi yansıtmışki bence oscarlık bi seviyede bir oyunculuk yapmıs.ben bu tarz psikolojik gerilimleri çok seviyorum ve buda izlediğim en iyi psikolojik gerilimler listesinde yerini almıs oldu.filmin sonuda biraz şaşırtıcı yani sonu biras kestirilebiliyor ama tam değildi filmin sonunda herşey ortaya çıkınca şaşırdığımı gizliyemicem.mutlaka izleyin 9/10
iznail
iznail

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
surukleyici bir film.. oyunculuk mukemmel.
sezin-darmar
sezin-darmar

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
keinlikle çok sıkıcı bi film.hiç beenmedm. beni büyük hayal kırıklıına uğrattı.