christian bale için izlediğim bir film ve güzel bir film beyini durmadan çalıştıran bir yapıt christian bale hem bayıldım oyunculuğuna hem de acıdım bir insan buladar kilo veremeski be arkadaş helal olsun..!
film inanılmaz derecede fight club tan etkilenmiş ki uykusuzluktan dolayı hayal görme olayı burada tekrarlanmış neden farklı bir şey yapmaya çalışmıyorlar ki.gerçekten,fight club filmleri o kadar etkilemişki saklambaç,gizli pencere ve sonunda makinist filmlerinin akıbetide aynı oldu güya supriz yapmaya çalışmışlar hiç birinin sonu fight club kadar etkileyici olamadı ve sonunda kabak tadı vermeye başladı.ancak ben bazı şeylerin hakkını vermem gerekir christian bale film icin ne kadar zayıflamış ki ben 10 kg veremezken adam erimiş gitmiş oyunculuk mükkemel bir de yönetmene lafım yok adam boş bir senaryoyu tadına doyulmaz bir gerilim haline soksada senaryo o kadar basit ki sanırım pek çok kişi benim gibi sonunu rahatça tahmin edebilmiştir.sonuçta senaristin yaptıgı berbat senaryo yüzünden heba olan oyunculuk ve yönetmenliğe çok üzüldüm.bence son derece kral bir filmde olabilirdi.filmin sonunda bir halt olsaydı filmde bir şeye benzerdi.ama siz bana pek bakmayın filmi izleyen her 100 kişiden 80 ı begenir.ama fight clubtan sonra bu tür filmler bence giderecek demodeleşiyor.10/5
belki başarılı bir film ama türün en iyi örnekleri fight club ve memento yu sürekli aklımıza getirmenin dezavantajıyla sıradan bir psikolojik - gerilim olarak kalıyor. Bale in performansı 28 kilonun da ötesinde izlenmeye değer. Filmin karanlık atmosferi yine oldukça başarılı oluşturulmuş.