erhancetin
13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence film gayet sürükleyici.yorum yazan arkadaşlar lütfen filmin en can alıcı kısımlarından bahsetmesin.zira ben okuma gafletşnde buludum ve sonunu biliyodum nerdeyse.bence izlenmeli 8/10
film kendini izlettirmekte son derece başarılı sürükleyici ve sonuyla çarpıcı. dövüş kulübü ve akıl oyunları tadında olsa da kendine özgü bir atmosfer yaratılabilmiş. dövüş kulübüne 9 vermiştim bu filme 8/10 verdim.1 puanı da d.kulübünden çok farklı şeyler anlatmaması için kırdım. kesinlikle izlenmesi gereken ama özellikle tam konsantre ve gece izlenmesi gereken bir film.
Öncelikle yorum yazan arkadaşların bir filme nasıl bir beklentiyle izlemeye başladıklarını bilmiyorum. Yapılan yorumlarda haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Christian Bale bu adam rolünü kesinlikle çok ciddiye alıyor. İnsan bir film için nasıl bu kadar kilo verebilir. Bence kesinlikle izlenmesi gereken benzer senaryolar arasındaki en özgün filmlerden.
bale'e helal olsun ne diyim yani adam bir rol için ne hallere girmis daha ne olsun ki adam amerikan sapiginda harika bir vücudu vardi.Ayrica o film de de inanilmaz oynamisti bunda da süper oynamis.Filmi begendim bence güzel ancak sizofreni filmlerde birbirine benzemeye basladi bir an önce daha degisik seyler yapmalari lazim.8
christian bale kesinikle 10 üstünden 10 alıcak kadar ii bir oyuncu onun çizgisi çok farklı..işinde son derece disiplinli ve kararlı..bu filmde onun o zayıf halini görünce film boyuncu vücudumun her yeri ağrıdı yaw..içim kıyıldı resmen..ama film gerçekten çok güzeldi..
Gerçekten çok kaliteli bir film. Kurgusu harika. Ayrıca görüntü yönetmeninin de filme büyük katkısı olduğunu belirtmek lazım. Filmdeki kişiliklerin kullanılışı ve daha sonra bu kişiliklerin tek bir kişinin yaşadığı olay içinde erimesi... Buyük bir beceri.
Adamlar yapmış...Şapka çıkarıyorum...Özellikle klişe bir sona sahip olmamasıyla gönlümde taht kurdu bu film. Benim nazarımda kült bir film. Arıza rollerin değişmez aktörü olma yolunda ilerleyen Christian Bale'e de helal olsundur...
Christian Bale'ı bu filmde oynamak adına 3 ayda 28 kilo zayıflatan bir film.Çok sessiz,kendi halinde bir film izlenemi veriyor izleyicilere.Ama filmin ilerleyen dakilarında durumlar sarpa sarınca "gel de çıkişin içinden"diyesi geliyor insanın.Kesinlikle tavsiye ederim izlemeyen arkadaşlara.
Psikolojik filmler her zaman için diğer türlerden daha çok ilgimi çekmiştir.bu film de türünü tam olarak yansıtıyor.Bale'in performansını söylemeye gerek bile yok...bunlar da birleşince güzel bir film çıkmış ortaya,özellikle kara ve psikolojik türden film sevenlere tavsiye ederim..