tolga-sengul
9 Mart 2005 tarihinde eklendi
Film çok çok başarılıydı. Paranoya, belirsizlik, hesaplaşma, trajedi hepsini müthiş harmanlayıp bütün film boyu bizi hazırladığı sonla bitiriyordu. Son dönemlerde izlediğim en başarılı filmlerden biriydi kesinlikle, ben sinemaseverim diyorsanız asla kaçırmamanız gereken, sinefilim diyorsanız gitmemekle ayıp edeceğiniz bir film bu.
Christian Bale böyle inanılmaz oynamaya devam ettiği sürece adının geçtiği her filmi yükseğe taşıyacaktır.Bu filmde de mükemmel performansını sürdürmüş ve ilk kez böyle detaya inilmiş bir filmde yer almış.Film gerçekten çok başarılı.Özellikle piyasa filmlerin bu kadar çok olduğu bir zamanda ilaç gibi geldi.
çok iyi bir film. güzel bir konusu var ve gerilimi de iyi düzeyde. christian bale'in bir film için bu kadar aşırı zayıflamasına da şaşırmamak elde değil. bir deri bir kemik kalmış. izlemeye değer bir film.
equilibrium berbat bir filmdi bence bale bu filmde çok daha iyi bir performans göstermiş zaten film de çok daha iyi ,izleniyor ,senaryo bence çok ahım şahım değil, ama farklı ve filme tam oturmuş ortamıyla sıkmıyor, güzel bir psikoloji filmi 6,5/10