Köy

V-for-memetta
V-for-memetta

26 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ilk baslarda gerilim adina ne varsa hepsini barindiran daha sonra pufff... diye uçan tarz filmlerden...
saygilarimla...
Maxeus-2
Maxeus-2

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
az önce bu filme 1 puan verdim çok pişmanım o puana yazık deilmi eğer birinden nefret ediyosanız bu filmi izlemesini önerin
kriker1905
kriker1905

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film boyunca sıkıntıdan patladım o gün geç kalkmama rağmen nerdeyse uyuyodum. Bide korkuu filmi diye geçmiyomu kafayı yicem.

Hayatımda izlediğim en dandik sıkıcı filmler sıralamasında rahatlıkla ilk 3 e girer bu film.

İzlemek gibi bi hata yapmassınız umarım.

10/1
turani63
turani63

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
dejo sana katılmamak elde değil filmin yarısında direk 8x hızına gecerek zorla bitirdim filmi.köyden sonra korku filmi izlememeye karar verdim.ayrıca dejo bu filmi bana önerdiğin için teşekküe ederim(!).bosuna zamanımı harcattıgın için.bizim büyü filmi bile buna 21 basar
leo988
leo988

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film tam bir düş kırıklığıdır. bana hiçbir tat vermedi. konusu ilk önce biraz dikkat çekmesine karşın filmin ortalarına doğru artık iyice sıkılıyorsunuz. zaten sonuna kadar izlemeyi başarırsanız filmin sonunu izlediğinize pişman oluyorsunuz. böyle bir senaryo ve son gerçekten tam bir vasatlıktır. izlenmeye değmez bir film gerçekten.
ruud34
ruud34

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Korku filmi diye çıktı birde çok korkunç dendi bir izledim ne korkusu okul bile daha korkunçu bunun yanında.Burdaki canavar kostümü bile 5 para etmez.
karizmatik062915
karizmatik062915

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü filmlerden.....
Yasin Erdemir
Yasin Erdemir

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmm çok saçma ve konuuu oldukçaa darrr:S:S:S:S:
Soner Ç.
Soner Ç.

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok kötü bir film.ne konusu güzel,ne diyaloglar güzel,ne müzikler güzel.bütün bunların yanında uzunca bi film.sıkıldım ve boşa vakit kaybettiğimi düşündüm.
Ilknur K
Ilknur K

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film baştan sona sıkıcı. Resmen uykumu getirdi. Film demeye bile dilim varmıyor. Çok özürdülerim ama bu puanın yarısın bile haketmiyor. Hayatımda izlediğim en kötü film.1/10
evrimengin
evrimengin

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle bir korku filmi değil ;bu filmi korku filmi olarak değerlendirmek mr. beanı korku filmi kabul etmek gibi bir şey........ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fidelio82
fidelio82

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Kafanızda bir soru işareti oluşuyor acaba bu yaratıklar denilen şey nasıl birşey diye ama, o soru işareti kalktıktan sonra filmde geriye pek birşey kalmıyor. Tabiki, gerçek yaşamın içinde barındırdığı şiddet, vahşet ve kötülükleri eleştirmesi ve insanların bu kötülüklerden uzak kalabilmek için hangi şartlarda yaşamaya razı olabileceğini göstermesi filmin artı özelliklerinden.
cenkmutlu
cenkmutlu

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Oldukça vasat bir film.Gerilim-korku deniyor ama alakası yok.Olsa olsa dram.İzlerken sıkıldım,bir an evvel bitse dedim.Oysa aksini umarak başlamıştım izlemeye,hani gerilmek,heyecan vs,ama tam bir hayal kırıklığı..Uzak durun.
ermanaltind
ermanaltind

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
NS gerçekten çok iyi bir yönetmen, (köy gibi) en berbat senaryoları bile izlenir hale getirebiliyor...
sorceres
sorceres

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Ya filmi neden övuyorsunuz anlamıyom bu film yılın en kötü filmi seçildi film konusundan tamamen sapmıs bari tütrünü korku yerine dram yapsalarmıstı...Birde bişey dikkatimi çekti bazıları filmi acayip beyeniyo bazıları ise felaket kötuluyo bu bakış açısından olabilir bende filmin kötü oldugunu dusunenlerdenim....Salondan çıkarken gözlemledigim kadarıyla filmi herkes arasında kötü bir biçimde elestriyordu... **Filmin baslarında güzel geliyo izliyosunuz biraz dalıyosunuz sonra ilk yarı bitince herhalde tüm korku sahnelerini 2. yarıya bırakmıslar falan diye dusunuyosunuz...korkmadıgımız yetmemis gibi birde o yaratıgı biz yaptık diyolar tam bir hayal kırıklıgı artık tum korkma ümitleri bitmistir... BİR YANDAN DA İZLEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM AMA KORKU DİYE GİTMESİNLER TAM BİR HÜSRANA UGRARLAR...FİLMİN KONUSUNA ALDIRIS ETMEYİP SIRADAN BİR FİLM OLARAK GİDERSENİZ EGER GÜZEL BİR FİLM OLABİLİR...