Köy

Free Angel
Free Angel

8 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Enteresan bi filmdi vermek istenilen mesaj bariz verildi. Ama yinede yeterli bulmadım çünkü ben Adrien Brody görmek için izledim ama hayal kırıklığı. Yinede belirtmek isterimki onu o rolde görmek apayrı güzel.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
korku dalında sönük kalan bi film onun dışında ağlatabilecek dram var içinde o kör kızın azmi beni çok etkiledi korku dramın altında ezilmiş bence ve ayrıca film çok güzel bi mesaj veriyordu senaryo oyunculuk kıyafetlerle tamamlanmış herkesin izlemesi gerek bi filmdi. yeninliğin kötülüğünden saklanma çabası bence doğru bir yaklaşım.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
türüne göre fena yapım değil birazda olsa sizin gerilmenize sebep oluyo izlenebilir
suadiyekartali
suadiyekartali

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
konusu farklı ancak işleyiş çok durağan ve bu da filmi sıkıcılıktan öteye götürmüyor...
demirrfe
demirrfe

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
10 üzerinden 6 verdim, film de çok ilginç bir nokta var..Ve bu film içinde açıklanmamış havada kalmış..filmin en başında bir çocuk gömülme sahnesi var, dogum yılı 1890 ölümü ise 1897 olarak yazıyor mezar taşında..ve yeni bir cenaze töreni..filmin sonlarına dogru bir polisin kullandıgı range rover jeep çıkıyor ki bu jeep 1980 lerden sonra üretildi, çok yeni bir model.bu bir çelişkidir..filmin sonu ise felsefi açıdan bakıldıgında normal, standart begeni açısından çok kötü bir son.
wolkiwolki
wolkiwolki

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şöyle bir yorumlara ve sinekritiklere baktım filmle ilgili ve filmin pek beğenilmediğini gördüm. Profesyoneller Shyamalanın kendini tekrar ettiğinden dem vurmuşlar, beğenmeyen izleyicilerden kimileri de 'bu ne biçim korku filmi' kabilinden yorumlarda bulunmuşlar...The Village, başlarda korku filmi gibi görünse de kesinlikle bir korku filmi değil. Künyesinde Bilim Kurgu yazsa da, bilim kurgu ile uzak veya yakından ilgisi yok. Filme en çok uyan gerilim olsa gerek künyede yazan sıfatlardan...Ben aslında beğendim filmi. Filmi ve süprizini beğenmiş olabilirim, ancak her halukarda kötü bir film olduğunu düşünmüyorum filmin... (bu arada, Köyü izleyeli yıllar oldu ama beyazperdede karşıma çıkınca yazmak istedim)
erentos
erentos

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
öyle aman aman bir filmdi değil bence. yani izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz. hele ki benim gibi shyamalana güvenip izlerseniz, hayal kırıklığınız daha bir büyük olur. karar size kalmış.
teslaxxx
teslaxxx

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. değişik bir konusu var.
filmdenanlar
filmdenanlar

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmin başından sonuna kadar ilerleyen gizem avcılığı seyirciyi etkilese de bazı bölümlerde seyirciyi sıkan,vasat bir film.
sonte-2
sonte-2

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Köy, iki ayrı film gibi. 1. bölüm bir korku filmi; 2. bölüm ise adeta bir aşk filmi :/Yine de benden geçer not aldı. En azından Shamayalan’ın rezalet Sudaki Kız’ına bin çeker. İzlenmeye değer.. Ama korku filmi beklentisiyle izlerseniz pek memnun kalmayabilirsiniz..
Eren Yenigün
Eren Yenigün

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ya konu çok güzel ama bazı yerler çok saçma daha doorusu uymamış , ben yinede sevdim 10/7
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar eğer filmi korku diye izlerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. ama değişik bir film bilim kurgu gibi izlerseniz gayet başarılı ve güzel bir film. tavsiye ederim.
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ağır giden bi film sonu için izlenir biraz sabır sonu shamalayan tarzı bi son.tahmin etmek imkansız.
august-king
august-king

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence film özgün konusu ve şaşırtıcı sonu ile sizi baştan çıkarabilir.bu filmi korku filmi korku filmi niyetiyle izleyip beklediğini bulama mak bahane değil özellikle esas kızın eli her boşta kaldığında esas oğlan joaquin phonex’in kızı elinden yakalaması ve çalan müzik ger çekten hoştu.10/8
teo-17
teo-17

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını sinemaya koysalar filmden daha fazla gişe hasılatı yapar....espiri bir tarafa filmin türüne bakınca korku ve gerilim ama filmin hiç bir sahnesinde korku ve gerilim yok buda senaryonun ne kadar zayıf işlendiğini gösteriyor..ama güzel bir konusu var... 6/10