İçimdeki Deniz
4,3

erdenizpasali
erdenizpasali

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arka planda bir iskoç ezgisi.. bir yolculuk.. bilinmezliğe diyelim.. o sahne bitirdi beni.. filmi zevkin doruklarında yaşadım o 5 dk. yavaş tempoda ilerliyor film.. ama bu yavaşlıktan asıl zevki alıyorsunuz.. hikayenin orjinalliği bir yana sarışın kadının oyunculuğu ve dahası yüz ifadeleri diyelim çok hoşuma gitti..filmin sonundan kırıyorum 2 puanı.. biraz daha vurucu bir son olabilirmiş.. izleyiciye istediğini vermiş Amenábar amcam.. azcık daha enteresan bir son.. hatta gözyaşlarını kurutmak yerine arttırabilecek bir son.. filmi klasik güzel olmaktan orjinal muhteşemliğe götürebilirmiş..tavsiyemdir izleyin/izlettirin.8/10
dilanmorkoc
dilanmorkoc

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
muhteşemdi filmdeki diyaloglar çok iyi.sahip olduklarının değerini bir daha anlıyorsun ,film diyalog üzerinden ilerlemesine rağmen çok sürükleyici izleyin arkadaşlar
altuneli
altuneli

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Vallahi bu film insanın aklını bulandıran nadir filmlerden... Filmde birsahnede şöyle bir replik var. Kadın kahramanımıza soruyor ?ölümden sonrasına inanıyormusun?? Cevap şöyle ? Bence öldükten sonra hiçbirşey yok tıpkı doğmadan önce olduğu gibi.? Bu tür yani. Bence bir film insana kendi kendine sorular sorduruyorsa o film gerçekten iyidir. Gerçekten yaşamımızın bize ait olup olmadığı, ötenazi, ve insanın yaşama küsme duygusu film bunlar üzerine güzel yaklaşımlar içeriyor bence çok iyi düşünülmüş bir film.
fatih-alhan
fatih-alhan

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
Sade ama sürükleyici ve etkileyici bir film.Herseye ragmen hayatın saglıgın ve yasamanın degerini anlatıyor.İzlenilebilecek bir film tavsiye ederim.
berk0589
berk0589

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu puanlamada önünde olan birçok filmden çok çok daha iyi olan bir film muhteşem bir dram..
burakzekai-29
burakzekai-29

8 Nisan 2005 tarihinde eklendi
söyleyecek kelime bulamıyorum çok uzun zaman sonra beni ilk defa bu kadar derinden etkileyen bir film mükemmel kelimesi bile yetersiz oyunculuklar harika imkanınız varsa kesinlikle izleyin...
sinema
1 ziyaretçi
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
J.Bardem - A.Amenabar işbirliğinde imkansızı başaran bir yapım. İzlediğim en iyi açılış sekanslarından birine sahiptir başlangıcı filmin. Filmin kendisi ise zaten ayrı bir kavram. Sıkılma derdiniz yoksa gerçek bir yaşamdan uyarlama film. Müzikleri, karakterleri ve denizi ile bambaşka.
kivanc1905
kivanc1905

14 Nisan 2005 tarihinde eklendi
tüm alejandro amenabar filmleri gibi mükemmel bi film müthiş bi dram.. kesinlikle izleyin...
dalga-69
dalga-69

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
izleyiciyi tam kalbindden yakalayan bir film..ötenaziyi tartişmaya açmayı değer bulanlarin kaçirmamasi gereken bir film..dramatizmin beyaz perdeye nasıl aktarilacağina dair yapilan en iyi filmlerden birisi..
intense-2
intense-2

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Uyuyan yanımı uyandırdı,sonuca varıncaya kadar düşünmeye zorladı,bam telimi buldu bu film. Temiz,derin,gerçek,bir şeylerden öte ve harikulade.
michael-maze
michael-maze

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gerçek bir dram...........
cineguru
cineguru

27 Ocak 2005 tarihinde eklendi
mutlaka ve mutlaka kaçırılmaması gereken bir sinema şöleni. Filmi yurt dışında izledim. Amenabar ve Javier Bardem aldıkları bir çok ödülü boşuna almadıklarını ispatlıyor. Amenabar tek kelime ile bir dahi!
hyperballad-2
hyperballad-2

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmde vurgulanmak istenen -sadece- ötanazi ve ölüm degil; film ne kadar yasamak degil nasıl yasamak konusunu irdeliyor.
toxicty
toxicty

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
boyle bır yonetmenden boyle bır flım gelır zaten....MUTLAK IZLEYIN..cok gercekcı.
areano
areano

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film bittikten sonra bir sigara yakılmalı.. ve hayat tekrar gözden geçirilmeli..iyi film.