jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bende izledim ama neden bu kadar yüksek puan aldığını anlayamadım'Ne film sonunda insanı ağlatıyor ne o kadar muhteşem bir konusu var ne de başka bişiy.Ayrıca çok ağır ilerlediği de bir gerçek.Zevkler ve Renkler tartışılmaz ama bence idare eder.
basit bir film falan değildi.javier bardem bu filmden önce de kısmen ünlü bir aktördü,en başından beri de kaliteliydi.bu filmde de başta belen rueda ile birlikte olmak üzere tüm ekip bizi filmin içine sokmayı başarıyor,onlar sanki daha başka filmlerde de izlemiş olduğumuz oyuncular değil de karakterlerin kendileri.dramatik bir konu,kimi zaman tebessüm ve çoğu zaman da hüzünle izletiyor kendini.alejandro amenabar iyi bir yönetmen,mar adentro da gözlerinizi dolduran ve sizi etkileyen iyi bir film.bence hayat bir zorunluluk değil bir hak olmalı diyor ramon,başlı başına bir tartışma ve düşünme konusu.öneriyorum.çok önemli sözler söylüyor.
alejandro amenabar’ın Aç Gözünü filminden bu yana nerdeyse tüm filmlerini takip eder ve bir yönetmen olarak kendini de çok beğenirim.bu filmi de diğer eserleri gibi oldukça başarılı.sıcak,samimi ve gayet sade...izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz.hele bir de javier bardem hayranıysanız bu filmi kaçırmayın derim...
Filmin kalitesini (gösterimde olan biçok filme bakinca) kabul etmek gerek ama bilmiyorum troy'u ve gora'yi birinci secenler bu filmi begenir mi ??? ya da gidip izler mi???
Dram çok güzel işlenmiş durağan bir filmdi. Durağan bir film olduğunu vurgulayalım da sonra hareketli film severlerin sıkıcı demelerini açıklayalım. Ama durağan film izliyorsanız bu filmi izleyin
Bu dünya bir imtihan dünyası bazılarımızın imtihanı ağır olabiliyor. Ama sabır gösterirsek elbetteki öbür alemde mükafatı çok fazla olacak. Ama bu söylediklerin inananlar için. Filmdeki kahramanımız roman 26 yıldır bir yatağa mahkum yaşıyor. İnanç düzeyinde problemleri var ve ölümü sıkıntılardan kurtulmak olarak görüyor. Ölümden sonraki bir yaşama inanmıyor. Böyle olunca da ötenazi onun tutunduğu tek dal oluyor. Film çaresiz durumdaki bir hastanın iç dünyasını büyük bir başarıyla yansıtmış. Oyunculuklar çok güzel. Dramdan hoşlananlar kaçırmasın...
Yaşam nedir ?Gibi derin bir soruya,kendi diliyle bir felçlinin gözünden cevap veren bir film.Bu tür hastaları çok etkileyeceğini düşündüğüm bir yapım,üstelik bu konuyu işleyen onlarca film çekilmesine rağmen en kalitelisi...En can alıcı noktası Ben neden mutlu olamıyorum ? repliği idi...Javier Bardem de gereken performansı göstermiş.**Kaçıp gidemiyorsan ve birilerine bağlı olarak yaşamak zorundaysan,gülerek ağlamayı öğreniyorsun8/10
Benim için her zaman ilk on oyuncular listesinde olan Bardem, her zaman ki gibi harika bir oyunculuk sergilemiş. Senaryo zaten harika. Sonuç, her haliyle değerli bir film var karşımızda. İspanyol sineması Amenabar gibi genç yetenekler, Almadovar gibi ustalarla yükselmeye devam edecektir şüphesiz. Nacizane fikrim İçimdeki Deniz gibi eserleri izleyin ve izlettirin. Sevgi ve saygılarla...Vesselam...