ekonakci
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hem ilk filmin hemde bu filmin DVD si var ama tvde ne zaman çıkarsa çıksın izlerim. Matt Damon çocuk gibi ama ajanlık çok yakışmış. 3. filmi merakla bekliyorum...
izlediğimde sonraki annını merak ettiğim ender flimlerden biri,ilk flimini izlemediğim için konusu geç oturdu ama herşeye rağmen güseldi.ilk flimini hemen izlicem sanırım ilk flimi bana kurtlar imparatorluğunu anımsatacak.
fazla bişe söylemeye gerek yok. izlemeyen çok şey kaybeder izleyen çok şey kazanır. defalarca izlensede seyir zevkinden bişe kaybetmeyen nadir filmlerden birtanesi. film o kadar sürükleyici ve heyecanlıki filmin hiç bitmemesini istiyosun. ayrıca kamera açılarıda harika ayarlanmış. Tek Kelime Muhteşem...
Film gayet güzel. Heyecan ve aksiyonda doğallığı arayanları tatmin edecektir. Lakin filmin konusuyla yukarıda verilen özet arasında fark var. Filmde suikastle öldürülen Çin başbakan yardımcısı değil, CIA içinden bilgi sızdıran birisi. Bourne'nin kız arkadaşı kaçırılmıyor, filmi izleyenlerin akıbetini biliyor. Kitabı okumadım ama herhalde yukarıdaki özet filmin uyarlandığı kitaba ait olabilir.
Geçmişi Olmayan Adam(2002), Medusa Darbesi(2004), Son Ültimatom(2007) bu seriyi mutlaka ama mutlaka sıradan izleyin ve aksiyon filmi nasıl olur görün arkadaşlar. Dikkat edin fanatiği olacaksınız, hayatınıza Jason Bourne girmiş olacak!
Jason Bourne ile tanışmak bir sinemasever olarak harika.Herşeyden önce ilk film alışılageldik casus filmlerinin kalıbına uymuyordu.Bu yüzden Geçmişi olmayan adam çok hoşuma gitmişti.Medusa darbesi ise bu filmin harika bir devamı olarak karşımızda.Yönetmen Paul Greengrass şimdiden favorilerim arasına girdi.Hiçbir özel efekt kullanmadan bir casus filmi nasıl yapılır herkese gösteriyor.Matt Damon o soğuk ve silik duruşuyla tamda aranılan adam açıkcası ondan başkasını bu rol için düşünemiyorum.Uzun lafın kısası karşınızda son yılların en iyi filmlerinden birisi var kesinlikle arşivlik kaçırmayın.
Karl Urban’ın karizması süperdi. Yüzüklerin efendisindeki eomer karakterinden sonra bu filmde de çok ön plana çıkmamış. ama kendisini doom ve pathfinder filmlerinde baş rolde gördük, bence başrole yakışan bir oyuncu.
en fazla 5 puan veren arkadaş kendisi bile o 5 puanı hakketmiyor.Aksiyon ve gerilimin bunca ustalıkla işlendiği kaç film izlemiştir acaba.Çizgi filmler hariç tabiii!
Bu yorum bir film için yaptığım ilk yorum bütün bir filmler bir yana bu seri bir yana mükemmel oyunculuk mükemmelk aksiyon sahneleri matt damon adamımsın...10 üzerinden 12