Maviliklere Doğru

selo-jin
selo-jin

28 Haziran 2006 tarihinde eklendi
doğrsunu söylemek gerekirse ben filmi çok beyendim gayet güzel bir film ve ilngiç bir senaryo...film çok hoşuma gitti su altı manzaraları dalışlar insanın bir an yüzesi geliyor jessica alba ve paul walker da iyi oynamışlar ama jessica alba tabi biraz ayrıcalıklı :) süper demiyorum ama denecek kadar iyi izleyin görün!
aydin58523
aydin58523

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmde 80li 90lı yıllardan bişeyler buldum nedense...bence o yıllarda izlediğiniz macera filmleri hala aklınızdaysa bu filmi kaçırmayın.
8/10
harun-x86
harun-x86

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film gerek konusu gerek oyuncuları bakımından gayet güzel.Bir jessica alba hayranı olarak kendisinin güzelliğiyle denizin ve doğanın güzelliği arasında bir seçim yapamadım doğrusu:) Film kendisine çok yakışmış gerçekten.Film beklediğim gibi güzel ve verdiği mesaj da çok anlamlıydı:Aşk için hazineden vazgeçmek...iyi seyirler...
ontu07
ontu07

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Orta düzey bir film,öyle aman aman bir özelliği yok ama Deniz,Yüzme olaylarının hastası olanlar için ideal bir film diyebilirim.
nergisaras
nergisaras

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
jessica alba ve paul walker.. ikili çok iyi.. hareketli bir film.. deniz altı çekimleri çok başarılı .. keyifli bir filmdi .. devamını bekleriz.. hatta dizi yapsınlar mümkünse:))
o-and-p
o-and-p

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper bir filmdi gerçekten.sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden biri diyebilirim.alba ya bir kız olarak dahi hayran kaldığımı da söylemeden edemeyeceğim:)
pazzo87
pazzo87

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
galiba aşık oldum,kime mii filme tabikii gerçekten böle bi hayatınız olsa ne düşünürdünüz ki
theati
theati

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film ama Jessica Alba nın oynaması filmi gerçekten daha ilgi çekici bir hale getirmiş. çok uyumlu çift olmuşlar.. jessica ya olan hayranlığım bu filmde de oynamısı ile arttı. gerçekten ne kadar iii olduğunu gösterdi.
paul-mstf
paul-mstf

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence....mukemmel bir film....izlemeyenlere mutlaka öneriyoru...harika bi yapımm.....
mert203
mert203

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Hoş vakit geçirmek için gidilebilecek bir film.Su altı çekimimleri muhteşem, konu olarak biraz basit gibi gözüksede gayet sürükleyici. Gormenizde fayda var.
cellosoft
cellosoft

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
jessica albanın olduğu film izlenmez mi? ama daha izlemedim :) . izledikten sonra tekrar yorum yaparız
affectation
affectation

15 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film de havuz sahneleri gerçekten iyiydi oyuncularda hakkını verdi ama film gercvekten cok basit bir senaryoya sahip
ablay9953
ablay9953

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süper bir film herkese tavsiye ederim jessica alba mükemmel
silence07
silence07

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Deniz tutkunlarının kaçırmaması gereken filmlerden.Paul Walker ve jessica alba ayrı bir güzellik katmış masmavi sulara...