Maviliklere Doğru

lilith-11
lilith-11

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
iki guzel insanin biraraya geldigi ozellikle manzaralariyla tamamen goze hitap eden guzel bir film olmus...
pazzo87
pazzo87

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
galiba aşık oldum,kime mii filme tabikii gerçekten böle bi hayatınız olsa ne düşünürdünüz ki
jamesbond-2
jamesbond-2

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ben de filmi çok beğendim.özellikle su altı görüntüleri mükemmeldi.paul walker çok güzel oynamış jessica alba’da rolünün hakkını vermiş ve güzelliğiyle filme renk katmış.senaryoda her an sürprizler olabiliyor.müzikler de baya iyiydi.ben filmin kötü bir yanını bulamadım.eğer bu tür filmleri seviyorsanız bir saniye bile zaman kaybetmeden izleyin derim.saygılar
harun-x86
harun-x86

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film gerek konusu gerek oyuncuları bakımından gayet güzel.Bir jessica alba hayranı olarak kendisinin güzelliğiyle denizin ve doğanın güzelliği arasında bir seçim yapamadım doğrusu:) Film kendisine çok yakışmış gerçekten.Film beklediğim gibi güzel ve verdiği mesaj da çok anlamlıydı:Aşk için hazineden vazgeçmek...iyi seyirler...
alcatrazzgs
alcatrazzgs

27 Haziran 2006 tarihinde eklendi
film de biraz daha az kan olsa daha ii olurdu gibime geliyo...ama sualtı görüntüleri güzeldi özellikle jessica alba :)
mert203
mert203

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Hoş vakit geçirmek için gidilebilecek bir film.Su altı çekimimleri muhteşem, konu olarak biraz basit gibi gözüksede gayet sürükleyici. Gormenizde fayda var.