jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ben de filmi çok beğendim.özellikle su altı görüntüleri mükemmeldi.paul walker çok güzel oynamış jessica alba’da rolünün hakkını vermiş ve güzelliğiyle filme renk katmış.senaryoda her an sürprizler olabiliyor.müzikler de baya iyiydi.ben filmin kötü bir yanını bulamadım.eğer bu tür filmleri seviyorsanız bir saniye bile zaman kaybetmeden izleyin derim.saygılar
film başlarda çok hareketli fakat bir türlü konuya giremiyor.filmde hep bişeler olacak diye bekliyoruz olmuyor mu oluyor tabi. son söz sıkılmadan izleyebileceğiniz keyifli bir macera filmi...
çokta alışılmış bi konusu olduğunu söyleyemem. farklı. ve çok ama çok gzl. paul walker ı tekrar izlemek çok zevkliydi. jessica albayla çok hoş bi ikili oluşturmuşlar. filmde gerçekten çok gzldi. ve filmin sonuna bayıldım :) mutlaka izleyinnn
Bir yandan Paul Walker Jessica Alba ikilisini izlerken diğer yandan müthiş sualtı nefes kesiyor..Walker da gönülleri feth etmiyor değil hani :)Mavilikleri ve maviliklere doğru inmeyi sevenler kaçırmamalı..
bence güzel bir vakit geçirmek için hoş bir aksiyon filmi.arkadaşlar siz bu film için fiyasko diyenlere aldırış etmeyin!!!film bi kere okyanusta geçiyo yani manzara süper eh bide paul walker olunca izlenmeye değiyo ı think :)))
bence muhteşem bi filmdi özellikle denize,yüzmeye ilgisi olanların izlemesi gereken bi film.daha fazla macera bekliyordum ama yinede çok güzeldi.kesinlikle tavsiye ediyorum.