sevgikuşu
22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi izledim sonunda basit bir film değil bence güzeldi.deniz sahneleri oyuncular hiçde fena değildi.etkileyiciydi bence.konusu iyiydi.paul yine harikalar yaratmış.jessica da çok iyiydi.çok beğendim süper.izleyin derim:)
film süperdi ya hele paul walker allahım nedir o vücut jessica alba da fena diildi yane:P...wallahi çok heycenlandım izlerken film kesinlikle çok sürükleyci.suyun altında yapılan döwüş sahnelri çok iiydi ayrıca hawuz olduunu belli etmemişler yani ii çekilmiş su altı sahneleri.izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum:)...
filmin fragmanını izledim süper bir film bence ama yinede sinemada izlemek gerekir.vede işin içinde paul var arkadaşlar eminimki süpermiş.paul hayranları bir arkadaşımdan öğrendim hızlı ve öfkeli 3 geliyormus 2006 da paul walker ve vın dısel meraklısına.... film güzel,oyuncular güzel,çekim güzel,mekan.
uzun lafın kısası ; Deniz,Aşk,Heyecan,Gerilim hepsi bir arada...
jessica alba ve paul walker.. ikili çok iyi.. hareketli bir film.. deniz altı çekimleri çok başarılı .. keyifli bir filmdi .. devamını bekleriz.. hatta dizi yapsınlar mümkünse:))
gerçekten çok güzel bir film ama Jessica Alba nın oynaması filmi gerçekten daha ilgi çekici bir hale getirmiş. çok uyumlu çift olmuşlar.. jessica ya olan hayranlığım bu filmde de oynamısı ile arttı. gerçekten ne kadar iii olduğunu gösterdi.