iyi yorumlarımdan önce şunu belirtmek gerek, film emperyalizmi fazlasıyla hissetiriyor bize, pizzasından hamburgerine, lüks arabalardan, Amerikanın ekonomik ve askeri gücüne kadar gösteriyorlar bize.. Bir de bu sefer ki süper kahramanımız vicdanıyla değil zenginliğiyle ve dahiliğiyle ön plana çıkıyor.. Batman da zengin ama iyi biri, iron man ise tam bir kapitalist.. Ama film izlenme açısından güzel, zaman boşa gitmiyor.. Aldığı puan hakettiğnden fazla yalnız!
Geyet iyi bir filmi gözlerimi ayrımadan ve baymadan seğrettiğim nadir filmlerdendi.özellikle kahramlık olayını fazla abartmamaları filme başka bi hava katmış.Ayrıca RDJ ıronman karakteriyle özleşmiş.Herkese tavsiye ederim
Film bir çizgi roman tarzından uzaktaydı.Klasik amerikan action filmi tarzı çekilmiş.Bir transformer yada örümcek adamdan aldığınız tadı alamıyorsunuz.Başrol oyuncusunda ise kahraman tipi ve karakteri sıfır.Karizma yok.Genelde çizgi romanlardan esinlenme filmlerinde yapılan espriler bu filmde çok soğuk ve gereksiz uygulanmış.Filmde sürükleyicilik idare eder,kostüm tasarımları iyi.Görsel efektler de tatmin edici.Vakit geçirmelik orta dereceli bir film ancak asla sinemalık değil.Bu filme çizgi roman klasiği seyretmek için seyretmeyin normal bir action filmi gibi izlerseniz beğenirsiniz...
Ben filme büyük bi beklentiyle girmemiştim ama bütün düşüncelerimin hatalı olduğunu gösterdi bu film şu ana kadar seğrettiğim en eğlenceli çizgi roman uyarlaması film örneklerinden biriydi bence.
film çok güsel olmuş gerçekten bayağa emek verilmiş ama çizgi romanın dışına çıkmışlar film de çizgi romanında iron man ın kimliği gizli sadece birkaç kişi bilio ama filmin sonunda herkese söledi bence çizgi romandan uyarlama yaparken bazı hususlara dikkat etmeliler bakalım iron man 2 nasıl olcak merakla mekliyorum izlemediyseniz boş bi vaktinizde yapacağınız ilk iş olsun 810
kimsenin hevesini kırmak istemem ama bence film berbattı.ilkokul seviyesinde bir filmdi.o mağarada hemde kamerayla izlenirken ironman yapması çok saçma ayrıca replikler çok basit kısacası zaman kaybı..
ne denilebilirki gerçekten güzel bir film. belkide bu kadar güzel olmasının sebebi daha gerçekci olması yani sonuçta uzayda patlama olmuyor yada kimayasal bir kaza gerçekleşmiyor tamamen insanın kendi zekasıyla oluşturulmuş bir kahraman olması bu kadar güzel kılan. aksiyon çok fazla yok ve bu alıştığımız süper kahraman filmlerinden ayırıyor ironmani. tabiki filmden anlaşıldığı kadarıyla serisi yapılacak ve daha fazla hareket olucagıda kesin kesinlikle bu sefer doğru bir film.
mükemmeldi.. beklediğimden çok daha harikaydı.. ve iki kere izledim.. robert downey jr.da rolünü harika yapmış.. bu film ilk olduğu için ironmanin nasıl ortaya çıktığı konusu öncelik olmuş tabi ikinci çekilecekmiş zaten belkide çekiliyodur.. ama marvelin diğer çizgi romanlarına çekilen filmlere göre yani spider man, x-men, incredible hulka göre ironman tartışmasız en iisi en harikasıydı..
büyük umutlarla gittim ama gerçekten aksiyon olarak yetersiz bir X-men serisinin yanından bile geçemiyor bence bu puanı haketmenin çok uzağında. kötü demiyorum ama bu puanı haketmiyor