playguy
21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film bir çizgi roman tarzından uzaktaydı.Klasik amerikan action filmi tarzı çekilmiş.Bir transformer yada örümcek adamdan aldığınız tadı alamıyorsunuz.Başrol oyuncusunda ise kahraman tipi ve karakteri sıfır.Karizma yok.Genelde çizgi romanlardan esinlenme filmlerinde yapılan espriler bu filmde çok soğuk ve gereksiz uygulanmış.Filmde sürükleyicilik idare eder,kostüm tasarımları iyi.Görsel efektler de tatmin edici.Vakit geçirmelik orta dereceli bir film ancak asla sinemalık değil.Bu filme çizgi roman klasiği seyretmek için seyretmeyin normal bir action filmi gibi izlerseniz beğenirsiniz...
mükemmeldi.. beklediğimden çok daha harikaydı.. ve iki kere izledim.. robert downey jr.da rolünü harika yapmış.. bu film ilk olduğu için ironmanin nasıl ortaya çıktığı konusu öncelik olmuş tabi ikinci çekilecekmiş zaten belkide çekiliyodur.. ama marvelin diğer çizgi romanlarına çekilen filmlere göre yani spider man, x-men, incredible hulka göre ironman tartışmasız en iisi en harikasıydı..
büyük umutlarla gittim ama gerçekten aksiyon olarak yetersiz bir X-men serisinin yanından bile geçemiyor bence bu puanı haketmenin çok uzağında. kötü demiyorum ama bu puanı haketmiyor
Robert Downey Jr. için kaftan biçilmiş bir rol öyleki hayatının performansını sergiliyor adeta...beyazperdenin ihtişamını bir kez daha gözler önünde seren bir marvel uyarlaması olmuş aynı zamanda.devamını dört gözle bekliyorum...
marvel işi öğrendi artık..efektler ve oyuncu kadrosu gayet başarılı..bir filmden çok eğlencelik uzun bir klip diyelim çünkü görüntüler ve müzikler çok iyi..ikinciyi bekliyoruz bakalım
Amerikan empeyalizminin ürünü teröristlerle uğraşan bir zengin silah üreticisi (!) süper kahramana dönüşür , ilgimi çok çekmedi .
Marvelin örümcek adam3 ve fantastik dörtlü felaketlerinden sonra başarılıydı ama dediğim gibi asyada amerikan şirketlerinden aldığı paralarla yaşam bulan teröristlerle mücadele eden demir adam benim ilgimi çekmedi .
Galiba supermanin arkasında bıraktığı "american way" olayını demir adam üstlenecek gibi...Filmde benim için en güzel şey paltrow du .
bence super bi film olmuş.özellikle robert downey jr. cok ii bir performans sergilemiş.ilkin biraz kuşkum vardı ama beni haksız cıkardı.görsel efekt olarak mükemmel.özellikle kıyafeti ile uçma sahnesi süperdi.filmin sonunda devamı geleceğini tahmın edıyorum.umarım gelir.kesinlikle izleyin.
siz herhalde die hard 4.0 izlemediniz ayrıca bu film onun yanına bile yaklaşamaz ayrıca hıtman bundan daha güzel bu aksiyon değil komedi film 10/5 wanted ın fragmanını bi izleyin fragmanı bile daha iyi
bence cok güzel bir marvel yapımı film olmus gercekten zamanın nasuıl gectigini anlıyamıyorsunuz.Teknolojik olarak baya para harcanmıs belli.Devamı gelecek bence.Pişman olmazsınız.
aynen robert downey jr çok çok iyi bir seçim arkadaşa katılıorm filmden az önce çıktım çok iyiydi ama keşke iki robot arasındaki savaş dağa uzun sürseydi film uzndu ama savaş kısaydı
bu filmde bi kac bölümde girecek vizyona,ilk film sıkıcı gelebilir cünkü bu ilk bölümde iron mani tanıyacagız sadece pek bi aksiyon beklemeyin tıpkı fantastic 4 gibi.
Bu film dier marvel filmlerindn çok daha olgun olck bnce..yani mesela fantastik 4 lüde kozmik fırtına,spider-man de örümcek ısırması..tüm marvel filmlerinde gerçek ötesi başlngıçlar seçilirkn iron man de teroristler tarafındn kaçırılan bir silah yapımcısının hayatı karşılığında yağtığı zırh ı kendi giyerek ordn kaçması gibi daha gerçekçi bi konu ile başlangıç ypmş.doğa üstü şeyler yok yani..eğer yapımcılar bu avantajı ii kullanabilirse bnce çok ses getirir bu film...ama fragmanında hayal kırıklığına uğradığımı söyliyebilirm...bakalm görcz vizyona girince..herkese şimdiden ii seyirler..:D