hakankara53
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sinemada izledim; özellikle seslendirme güzeldi.. Konusu güzeldi ; oyunculuk güzeldi : kadroda iyiydi.. Bir macera ve bilim kurgu filminde olan herşey vardı... Espri - aşk - macera - heyecan - seslendirme vs. hepsi güzeldi ve yerindeydi..
Sinemaya girmeden önce; kararsızdım çünkü bilgim yoktu ama izledikten sonra pişman olmadım açıkcası.
çizgi romanlardan uyarlanan filmleri beğenirim ama çocuksu olmayanları, bu filmi izlemeden önce çocuksu bir film bekliyordum ama yanılmışım gayet güzel.beğendim
Tüm zamanların en iyi süper kahraman filmlerinden biri olduğu kesin.R.Downey Jr. yine çok başarılı.Ayrıca filmin sonunda ki yazıların da sonunu beklerseniz bir sürprizle karşılaşacaksınız.
Gerçekten çok beğendim.Bence çok güzel bir film.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Hatta izleyeniniz varsa Hulk ın sonunda da Ironman le ilgili birşey var.Tam söylemeyim izleyenler anlamıştır zaten.İzlemeyenlerde bunu ve Hulk ı izlerlerse o zaman anlıycaklar.Acaba farklı birşeyler mi yapcaklar nedersiniz? Saygılar...
Çok iyi bir film değil ama,son zamanlarda çekilen çizgi roman filmlerine göre iyi.Çok büyük şeyler bekleyipte izlemeyin ama.Beklentisiz izlerseniz daha keyif alırsınız.
harika dört dörtlük bir uyarlama olmuş.iron man tony stark sanki çizgi romandan fırlamış filme gelmiş gibi.müthişti.iron mani daha fazla görmek çok isterdim.bir dahaki filme diyorum.seneryo,oyunculuklar harika.10 üzerinden 9 verdim bende.
Ben 9 puan verdim. İçinde bazı güzel mesajlarıda içeren bir film. Amerika kendi yarattığı silahlarla kendini vuracak. ya da masum insanları... bunu farkeden bir kişinin inanılmaz macerası