e tekin
7 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Ana teması güzel olan bir film ama berbat işlenmiş.Hint filmi havasında beklemeler mi dersin,konudaki saçma açıklıklar mı dersin.Hele filmin sonu ayrı kötü bitirilmiş.
filmi çok beğeniyle izlediğimi söyleyemem.39.dosya da oynamış olan küçük karakter Jodelle Ferland in diğer filmlerini merak ettiğim için izledim fakat bu yapımda gerilim adına umduğumu bulamadım.bu bakımdan filmi vasat olarak değerlendiriyorum.
bana ılk yarım saat cok sıkıntı verdı ..zaten fılmden kopmanıza yetıyor..asırı klıselerle dolu ama goruntu efektlerının guzel oldugunu soyleyebılırım..muzık yok.ortam hep kul ve karanlık..sankı dunya kıyametı gecırmıs gıbı.acıkcası cok sacma bır konuı.seytanın oglu fılmlerını anımsatıyor..konu bır bılg. oyunundan alınma ama korku vermıyor..ben begenmedım 5 verdım...
Büyük bir hevesle izlemeye başladığım ama beğenmediğim filmler arasına girdi bu filmde korkunun yanından geçmiyor ayrıca gerdiği filanda yok.Canınızın çok sıkıldığı boş bir gününüzde zamanı öldürmek için izlenebilir.
Son zamanlarda izlediğim en muhteşem mantığa sahip filmdi.O kadar hoşuma gittiki 3. ve 4. oyununu oynadım oyunuda çok harika ortamlar çok çılgınca ver ürkütücü herkese filmini ve oyununu tavsiye ediyorum.
ünlü bilgisaar oyunundan alınma bu flim değişik konuyu ele alması ve farklı bi mekanın konu edilmesi ile bambaşka bir flime dönüşüyor korku ile gerilim arasında kalınıcak bir flim sonunda bir çok soru işaretlerini arkasında bırakıyor devam flimi de çekileceği çıkan haberler arasında 10/9
Filmin bu kadar yüksek puan alması bence şaşırtıcı. Çok karmaşık bir filmdi, film bittiğinde birçok cevaplanamayan soruyla başbaşa kaldım. Bazı sahneler çok güzeldi ama bazıları da çok saçmaydı.. Ortalama bir gerilim..
Ben hakikaten filmi hiç beğenmedim.Ama filmin güzel yönlerinden bahsetmesem de ayıp olur.Efektleri mükemmel yapmışlar diğerlerinden ayrı bir yapısı var...Beğenmeme sebebim konu çok boş tamam bir konu var ama biraz doldursalarmış içini konunun daha iyi olacakmış.
Hiçbir zaman 1999 yazında gece oyunu oynarken aldığım tadı vermeyecek. Ama yine de fena değil. Yıllarca serisini oynadıktan sonra insan karşılaştırmadan, oyunu filme göre yere göğe sığdıramadan edemiyor.
Filmin iki olumlu yönü var-Etkileyici afiş-Oyuna müthiş derecede sadık bir senaryoFakat bunların hiçbiri sinema adına pek bir şey ifade etmiyor.Bol canavar,yaratık,karanlık ortamlar,anlamsız diyologlar görmek isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.10/4