Örümcek adam tarzı filmlerden pekde hoşlanmıyorum ben ama bu filmi gçörmek istedim ve gittim.Çok fazla beni etkilediğini söyleyemicem.Biraz fazla çocuksu bence..
uyudum resmen ya hatta çok merak eden küçük yeğenlerim bile uyudu resmen başlayış şekli çok saçmaydı bikere i love you örümcek başa ticareti koymuşlar zaten güldüm :P çok merak edilen venomu sona saklamışlar gereksiz yere uztmalar sıkıldım iyi olan tek şey efektleriydi
arkadaslar bilmem fark ettiniz mi bilmiyorum ama filmde ufak bir hata var!peter ın jazz bar daki ziyareti sahnesinin başında peter ile sarısın arkadasının goruldugu karede harry nin babası arkada alkışlarken goruluyor.-ama bu adam spider man 2 de olmemiş miydi?-ne alaka şimdi,neden gorunuyo bu adam bu sahnede.izleyenler tekrar islesin bana katılacaklardır:)
pek özellikli bir film değildi. ayrıca konular çok dağınıktı ve konuları birbirine bağlamak için saçma sapan ve imkansıza yakın tesadüfler kullanılmış. bu da filmin kalitesini düşürüyor. ama özel efektleri için izlenebilecek bir film sıkılmadan izleniyor.
filmin bazı aksiyonsuz sahnelerinde(spiderman sevgilisiyle konuşurken gibi) admı tamamen küçük emrah moduna sokmuşlar..Dokunsan ağlıcak nerdeyse.Geri kalan bölümleri klasik aksiyon zaten..Daha fazlasını beklemek belki biraz haksızlık ama bu filmden beklemicezde hangisinden beklicez..
en sevdiğim çizgi kahraman örümcek adamı son filminde sanki stand up yapıyordu(gökdelenin tepesinde ayakkabısında kumları döküyordu_kum adamla savaştı ya_). filmin diğer karakterlerinde de bu vardı. örümcek adam asil bir kahramandan çıkıp eğlenceli,ailemizin kahramanı oluvermiş bu filmde.siyah kostümün çizgi filmlerdekiyle alakası yoktu. yapımcı ve senarist bu film daha çok izlensin diye örümcek adamı kendi kimliğinden uzaklaştırmışlar bu tür filmlerde (uyarlamalar) bence aslına bağlı kalınmalı (ama bu da abartılmamalı)
arkadaşlar sandymanı önemsiz buluyorsunuz ama öyle degil bu flimde anlatılamamış ama sandyman le spidermanın ilk karşılaşmalrında sandy menin üstün gelmesi gerekiyorduki simbotlu spidermanle karşılaştıgında sandymanın çabuçak yenilip simbotun nekadar kuvetli oldugunu anlamalıydık ama flim bu yönde cekilmedigi icin anlaşılamadı